EsdeathSama
80+ Bronze
Ben çalıştığım halde onu yapıyorum500e ayakkabı alıyorum 900e aldım diyorum gibi şeylerle bazen maçlara iddia oynuyorum bu tarz şeylerden
Ben çalıştığım halde onu yapıyorum500e ayakkabı alıyorum 900e aldım diyorum gibi şeylerle bazen maçlara iddia oynuyorum bu tarz şeylerden
Kendine farklı bir hedef belirle bu motordan tut telefon telefondan tut bilgisayara herhangi bir şey olabilir paranı onun için biriktir en azından eline somut bir şey geçer yada eline az bir para gecsede altın yap yada dolar ben elimdeki az miktar parayı altın yaptım nakit olsaydı muhtemelen harcardim ama altın olunca hem değerlenecegini düşünüp satasi gelmiyor insanın hemde bozdurmaya üşeniyor yada paranı taksite bağlaYanlıs hatırlamıyorsam 4,5 sene önce PUBG mobile de bir kere RP açmıştım ondan sonra 1 kere daha açtım bidaha açim diyerek böyle böyle gitti sonra normal sandıklara basmaya başladım sonra silah yükseltmeye başladım toplam 15 bin civarı yatırdım geçen yıl dedim bidaha yatırmayacağım zararın neresinden dönersek kar diyerek hem telefon çok kasıyordu oyuna güncelleme geldikçe kasmaya başladı ben de hesabı 12 bine sattım o paraya telefon aldım kendime kıyafet falan aldım telefon alınca acaba PUBG performansı nasıl diye oyunu yeniden indirdim baktım oyun akıyor falan yeniden oynamaya başladım aynı şekilde o hesaba da dedim RP açım kıyafetim olsun dedim ve son 7 ay içinde yatırdığım yaklaşık 6 bin lirayı buldu elime ne geçerse yatırıyorum elimde 50 TL oluyor zaten bişey etmez diyorum at oyuna gitsin diyorum ama bir anlık hevesle istemeyerek yapıyorum
Kartı kapatıyorum para olunca yine açıyorum ne yapmam gerek