B ByDevlet 80+ Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 328 Dahası Reaksiyon skoru 71 İsim Muhammed Fatih Arslan 21 Şubat 2022 #1 Normalde internette gezindiğimde internet gitmiyor ama oyuna girince 10 saniyede bir bağlantı gidip gidip geliyor.
Normalde internette gezindiğimde internet gitmiyor ama oyuna girince 10 saniyede bir bağlantı gidip gidip geliyor.
DerratiX 80+ Platinum Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 19,573 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 13,540 Konum Ankara İsim Eren İlgilendiği Kategoriler karışık Instagram @sshintori Steam shiori Discord poxy_ 21 Şubat 2022 #2 Hangi oyun? her oyunda mı oluyor?
B ByDevlet 80+ Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 328 Dahası Reaksiyon skoru 71 İsim Muhammed Fatih Arslan 22 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 DerratiX yazmış: Hangi oyun? her oyunda mı oluyor? Devamı için tıklayın... Çokta ağır bir oyun değil , zula oynuyorum oyunda bağlantı gidiyor bağlantı gittiği gibi alta indiriyorum internet geliyor
DerratiX yazmış: Hangi oyun? her oyunda mı oluyor? Devamı için tıklayın... Çokta ağır bir oyun değil , zula oynuyorum oyunda bağlantı gidiyor bağlantı gittiği gibi alta indiriyorum internet geliyor
DerratiX 80+ Platinum Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 19,573 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 13,540 Konum Ankara İsim Eren İlgilendiği Kategoriler karışık Instagram @sshintori Steam shiori Discord poxy_ 22 Şubat 2022 #4 Farklı oyunlarda deneyin.
Ahmet Sevinç 80+ Gold Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 8,826 Dahası Reaksiyon skoru 3,383 İsim Ahmet Sevinç 22 Şubat 2022 #5 ByDevlet yazmış: Çokta ağır bir oyun değil , zula oynuyorum oyunda bağlantı gidiyor bağlantı gittiği gibi alta indiriyorum internet geliyor Devamı için tıklayın... aynısı bende fall guys'da oluyordu modem dibimde ama disconnect oluyordum en az 20 kere olmuştur bu olay şimdiyse girmiyorum server bağlantı kesilmesi gibi bi olaydan olmuş olabilir aynısı bende fall guys'da olda
ByDevlet yazmış: Çokta ağır bir oyun değil , zula oynuyorum oyunda bağlantı gidiyor bağlantı gittiği gibi alta indiriyorum internet geliyor Devamı için tıklayın... aynısı bende fall guys'da oluyordu modem dibimde ama disconnect oluyordum en az 20 kere olmuştur bu olay şimdiyse girmiyorum server bağlantı kesilmesi gibi bi olaydan olmuş olabilir aynısı bende fall guys'da olda