Neler Yeni

Oyuna para yatırdığım için Ailemden fırça yedim.

Abdullah021

80+ Bronze
arkadaşlar dün migrosa gittim oradan 50 tl değerinde steam cüzdan kodu aldım yaz indirimleri için buda ilk kez oyuna yatırdığım para oldu aileme söylemeyecektim ama yalan olmasın diye söyleyiyverdim babam bana dedi ki bir daha yatırırsan o bilgisayarı sökerim götürüp satarım dedi annem daha da ilginç ne yapacaktın da bize gidip 50 tl ye erzak alırdında neler neler tabii bence cahillikten başka bir şey değil babam diyor ki onun yolu kumara kadar gidiyor dedi kumarbaz mı olacan dedi kızdı baya psikolojim baya bozuk ters bir şeyler söylemek istiyorum ama söylüyemiyorum sinirden kendi elimi yüzümü sıkıyorum bu arada babam fakirde değil aylık 7000 tl gelirimiz var valla psiklogluk oldum.

Abdullah021

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne söylersen söyle ikna olmazlar. Dolaşmaya çıkıyom diyip markete gidip para atarsın gizlice.
aga birde babaannemin verdiği harçlık ben illede bunların dediği gibi harcayacakmışım zoruma gitti bu dedikleri

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,630
İsim
Taha yücel
arkadaşlar dün migrosa gittim oradan 50 TL değerinde steam cüzdan kodu aldım yaz indirimleri için buda ilk kez oyuna yatırdığım para oldu aileme söylemeyecektim ama yalan olmasın diye söyleyiyverdim babam bana dedi ki bir daha yatırırsan o bilgisayarı sökerim götürüp satarım dedi annem daha da ilginç ne yapacaktın da bize gidip 50 TL ye erzak alırdında neler neler tabii bence cahillikten başka bir şey değil babam diyor ki onun yolu kumara kadar gidiyor dedi kumarbaz mı olacan dedi kızdı baya psikolojim baya bozuk ters bir şeyler söylemek istiyorum ama söylüyemiyorum sinirden kendi elimi yüzümü sıkıyorum bu arada babam fakirde değil aylık 7000 TL gelirimiz var valla psiklogluk oldum.
banada annem kızıyor ama genede yatırıyom zaten çokta yatırmıyom ayda 1 veya 2 kez anca yatırıyorum mesela bu ay ilk kez 80 TL'ye yağmacı vandal alıcam valorantta kızıyorlar ama gene babam bilmiyorda
benim babam bir kere duymuştu yatırdımı çok kızmadıda ilk defa yatırmıştım ama tabi oyun diyince kumar felan değil di mi dedi :D

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Söylememen lazım hiç bir şekilde ikna edemezsin. AİLE POWER

Cgn0zkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Çağan özkan
aga birde babaannemin verdiği harçlık ben illede bunların dediği gibi harcayacakmışım zoruma gitti bu dedikleri
bence bu konuyu detaylı ailene anlatabilirsin verdiğin paranın kumarla alakası olmadığını şirketlerin uğraştığı yazılımı satın aldığını söyleyebilirsin

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
arkadaşlar dün migrosa gittim oradan 50 TL değerinde steam cüzdan kodu aldım yaz indirimleri için buda ilk kez oyuna yatırdığım para oldu aileme söylemeyecektim ama yalan olmasın diye söyleyiyverdim babam bana dedi ki bir daha yatırırsan o bilgisayarı sökerim götürüp satarım dedi annem daha da ilginç ne yapacaktın da bize gidip 50 TL ye erzak alırdında neler neler tabii bence cahillikten başka bir şey değil babam diyor ki onun yolu kumara kadar gidiyor dedi kumarbaz mı olacan dedi kızdı baya psikolojim baya bozuk ters bir şeyler söylemek istiyorum ama söylüyemiyorum sinirden kendi elimi yüzümü sıkıyorum bu arada babam fakirde değil aylık 7000 TL gelirimiz var valla psiklogluk oldum.
O zaman oyuna para yatırma sonuçta bu dünyanın sonu değil.

Cgn0zkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Çağan özkan
banada annem kızıyor ama genede yatırıyom zaten çokta yatırmıyom ayda 1 veya 2 kez anca yatırıyorum mesela bu ay ilk kez 80 TL'ye yağmacı vandal alıcam valorantta kızıyorlar ama gene babam bilmiyorda
benim babam bir kere duymuştu yatırdımı çok kızmadıda ilk defa yatırmıştım ama tabi oyun diyince kumar felan değil di mi dedi :D
qwe

Abdullah021

80+ Bronze
bence bu konuyu detaylı ailene anlatabilirsin verdiğin paranın kumarla alakası olmadığını şirketlerin uğraştığı yazılımı satın aldığını söyleyebilirsin
hocam onlar cahillikte 1 numaralar ne söylesem boş

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,630
İsim
Taha yücel
almayın artık yağmacı her yerde var qwe
ben ilk kez alıcam la çok seviyom milleten dilenmekten bıktım zaten mağazaya zar zor geliyor arada geliyor param olmuyor varken alıcam ilk kez valoya 80 tl yatırcam sadecce 2 kere geçen sezonlardan savaş bileti almıştım

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Ben söylememiştim kendi halimde kavrulup gittim bir süreden sonra anlayışla karşılıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,042
Üyeler
163,760
Son üye
aydogandk
Top Bottom