Lian_GR
80+
- Bütçe
- 30000
Arkadaşlar selam. evimde playstation 5 + 4K + İPS + HDR10 Mükemmel bir setupum var, Ve aynı zamanda aim tutulan fps oyunlarını da HP OMEN 4050'li laptopumda oynuyorum. Hem PS5 Hem laptopu aynı monitöre takıp kullanıyorum. Fakat bir anda kafama şu esti. Yazılım okuyorum 3. sınıfa geçiyorum ve bir yazılımcıyım. Acaba omen'i satıp yerine İ9'lu bir huawei matebook çeksem nasıl olur diye ? omen yerine onu alıp ps5'İn yanına da 4060'Lı beyaz bir kasa almayı düşünyorum sizce gerek var mı buna ? değer mi ? ve linkini paylaşacağım huawei eğer bu kararıma değecekse 120hz mi ? 120hz değilse karardan vazgeçeceğim çünkü. Herkese sevgiler saygılar krallar.
LİNK
Şuanki HP OMEN'İMİN LİNKİ
MONİTÖRÜM
Buraya kadar okuyan herkesten Allah razı olsun. Dostane güzel tavsiyelerinizi beklemekteyim. Bu süreç beni bir tık yoracak. Maliyeti de olacak. yaklaşık 30 bin lira civarı. Nacizane fikirlerinizi tavsiyelerinizi beklemekteyim sağlıcak ile kalın.
LİNK
Şuanki HP OMEN'İMİN LİNKİ
MONİTÖRÜM
Buraya kadar okuyan herkesten Allah razı olsun. Dostane güzel tavsiyelerinizi beklemekteyim. Bu süreç beni bir tık yoracak. Maliyeti de olacak. yaklaşık 30 bin lira civarı. Nacizane fikirlerinizi tavsiyelerinizi beklemekteyim sağlıcak ile kalın.