Neler Yeni

Yardım Oyuncu Koltuğu bakımı nasıl yapılır ?

louis bloom

80+ Silver
Arkadaşlar yaklaşık 7/8 ay önce aldığım oyuncu koltuğunda hafif gıcırtılar var yaslanırken falan. Tam olarak ne ile ve neresini yağlamamız lazım bunların ? bakımı nasıl oluyor bilen var mı ?

Can...

80+ Platinum
Arkadaşlar yaklaşık 7/8 ay önce aldığım oyuncu koltuğunda hafif gıcırtılar var yaslanırken falan. Tam olarak ne ile ve neresini yağlamamız lazım bunların ? bakımı nasıl oluyor bilen var mı ?
gress uygula metalik yerlere wd 40 diyenleri dinleme aşındırıcı madde o pas çözücü
Mesaj otomatik birleştirildi:

plastik yerlerede sıvı sprey gress var onu uygula akıtmadan etrafa (koltuğun)

louis bloom

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
yaylı kısımlara ve gıcırtı olan metalik kısma wd 40 sprey sıkabilirsin. Ben uzun zamandır kullanıyorum. 200ml bile alsan uzun süre gider.

louis bloom

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yaylı kısımlara ve gıcırtı olan metalik kısma wd 40 sprey sıkabilirsin. Ben uzun zamandır kullanıyorum. 200ml bile alsan uzun süre gider.
yukarıdaki arkadaş wd40 diyenleri takma yazmış hocam hangisi doğru anlayamadım. gress mi iyi wd40 mı

Can...

80+ Platinum
yukarıdaki arkadaş wd40 diyenleri takma yazmış hocam hangisi doğru anlayamadım. gress mi iyi wd40 mı
gress al wd 40 aşındırıcı knk wd 40 kullanma

wd 40 yeterli olur. Boşa uğraşma diğerleriyle.
aynn adamın daha poktan olsun koltugu 2 gun sonra

iyidir bunu al hocam

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
gress al wd 40 aşındırıcı knk wd 40 kullanma

aynn adamın daha poktan olsun koltugu 2 gun sonra

iyidir bunu al hocam
aşındırıcı değil pas sökücüdür. Pas sökücü - koruyucu - yağlayıcı olarak geçiyor.

Can...

80+ Platinum
aşındırıcı değil pas sökücüdür. Pas sökücü - koruyucu - yağlayıcı olarak geçiyor.
hani parsı sökerken aşınıdırıyor ya zeki arkadaşım 2 sene sanayide çalıştım ben neyin ne olduğunu biliyoruz araştır her şeyde kullanılmaz wd 40 adı üstünde pas sökücü

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Amortisör kısmına bir şey sıkma wd40 içindeki keçeye zarar veriyor diye gördüm ben de şimdilik zaten gerek yok ileride nelki olur ama diyeceğim o ki amortisöre dokunma

Yaslanma mekanizmasına gress güzel olur

louis bloom

80+ Silver
Amortisör kısmına bir şey sıkma wd40 içindeki keçeye zarar veriyor diye gördüm ben de şimdilik zaten gerek yok ileride nelki olur ama diyeceğim o ki amortisöre dokunma

Yaslanma mekanizmasına gress güzel olur
hocam @fgoren @Can... ben sivi gress almisim attigim linkteki gress i aldim bunu sıkıp silmem lazim mi ? Bir de 2 cesit gress var size sormayi unutmuşum uygulamadan once sorayim dedim kati gress mi yoksa bu aldigimimi sıkayım ?

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
hocam @fgoren @Can... ben sivi gress almisim attigim linkteki gress i aldim bunu sıkıp silmem lazim mi ? Bir de 2 cesit gress var size sormayi unutmuşum uygulamadan once sorayim dedim kati gress mi yoksa bu aldigimimi sıkayım ?
Aldığını sık iyice yedir damlarda ortalık kirlenir damlamayacak kadar sil

Can...

80+ Platinum
rulmana katı sıvıyı plastıklere

Top Bottom