Ben de almadan önce görüntü olarak aşırı hoşuma gitmişti, arkadaşımla aldık ikimizin koltukta aynı yerden kırıldı. Zioya oturduktan sonra da hawkın koltuk olduğunu düşünmemeye başladım.reis ya senden dolayı hawk alamıyorum :d
bütçem 4k link var mıBen de almadan önce görüntü olarak aşırı hoşuma gitmişti, arkadaşımla aldık ikimizin koltukta aynı yerden kırıldı. Zioya oturduktan sonra da hawkın koltuk olduğunu düşünmemeye başladım.
bütçem 4k link var mı
180 derece sarıyo muAlıntıyı görüntüle
Bu şekilde GALAKTICOS kodunu kullanarak alırsan 4600tlye geliyor. Visco ve 180derece mekanizmayı da çıkartırsan tam bütçene geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
1kere bile kullanmadım180 derece sarıyo mu
Ben alalı 1seneyi geçiyor o zaman da geçerliydi, şimdi de geçerli. Biteceğini sanmıyorum. Eğer almışken tam teçhizat alayım dersen ekstra olarak visco-rocking chair ekleyebilirsin. Ama bütçeni 500-600 aşabilir. Rocking chair baya fonksiyonel; oturduğun yerin de açısını belirleyebiliyorsun veya sallanan koltuk şeklinde kullanabiliyorsun. Visco da bildiğimiz visco.galaktikos ne zamana kadar geçerli
ben 1 haftaya alıcam daha
almışken tam alayım ya önerilerin neler 500-600 çıkarım max dahaBen alalı 1seneyi geçiyor o zaman da geçerliydi, şimdi de geçerli. Biteceğini sanmıyorum. Eğer almışken tam teçhizat alayım dersen ekstra olarak visco-rocking chair ekleyebilirsin. Ama bütçeni 500-600 aşabilir. Rocking chair baya fonksiyonel; oturduğun yerin de açısını belirleyebiliyorsun veya sallanan koltuk şeklinde kullanabiliyorsun. Visco da bildiğimiz visco.
Rocking chair ve viscoyu ekle. Sipariş oluşturulduktan sonra da rica edip kol pedlerini hediye eder misiniz diye talep edebilirsin, bana o şekilde bedava vermişlerdi.almışken tam alayım ya önerilerin neler 500-600 çıkarım max daha
bende hawk future sipariş verdim dün şimdi konuşmanızı gördüm iptal edeyimmiRocking chair ve viscoyu ekle. Sipariş oluşturulduktan sonra da rica edip kol pedlerini hediye eder misiniz diye talep edebilirsin, bana o şekilde bedava vermişlerdi.
neresini kırdım tam olarak hawk koltuğunRocking chair ve viscoyu ekle. Sipariş oluşturulduktan sonra da rica edip kol pedlerini hediye eder misiniz diye talep edebilirsin, bana o şekilde bedava vermişlerdi.
Bel ve oturulan kısmı 2koltukta da kırılıp ayrıldı hocam.bende hawk future sipariş verdim dün şimdi konuşmanızı gördüm iptal edeyimmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
neresini kırdım tam olarak hawk koltuğun