Neler Yeni

Oyuncu koltuğu karşılaştırması. Hangisi daha iyi ?

Hangisini Seçmeliyim ?

• Oy kullanan toplam üye
    18

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Bütçe
1500
Sizce hangisini almalıyım ? Antalyada yaşıyorum 1.80 civarı boyum var ve yaklaşık 85 kilo civarıyım. Cevaplar için şimdiden teşekkürler. "Bunu yerine şunu al" gibi farklı tavsiyeleriniz var ise yazabilirseniz sevinirim.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Antalyada yaşıyorsan kesinlikle deri koltuk alma bence, çok terletir @cfranko
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama bulunduğun ortam serinse alabilirsin
Kumaş da terletir çok fark edeceğini düşünmüyorum. Bir de kumaş, güzel, hoşuma giden bulamadım.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Kumaş da terletir çok fark edeceğini düşünmüyorum. Bir de kumaş, güzel, hoşuma giden bulamadım.
Kumaş daha az terletir. Ama illa ikisi arasındansa ben olsam Sancak seçerdim. Boyun yastığına çok ihtiyaç duyuyorsan 15li de alabilirsin.

edd123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
Mehmet Emin Kılıç
Sizce hangisini almalıyım ? Antalyada yaşıyorum 1.80 civarı boyum var ve yaklaşık 85 kilo civarıyım. Cevaplar için şimdiden teşekkürler. "Bunu yerine şunu al" gibi farklı tavsiyeleriniz var ise yazabilirseniz sevinirim.
hocam ben size hawk modelini gödermiştim hoşunuza gitmedi herhalde. ben deri de kumaş da denedim kumaş asla terletmiyor. deri alırsan yaz sıcağında keban barajına döner koltuk. benim size önerim bu.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Sancak 2 si arasından

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Kumaş daha az terletir. Ama illa ikisi arasındansa ben olsam Sancak seçerdim. Boyun yastığına çok ihtiyaç duyuyorsan 15li de alabilirsin.
hocam ben size hawk modelini gödermiştim hoşunuza gitmedi herhalde. ben deri de kumaş da denedim kumaş asla terletmiyor. deri alırsan yaz sıcağında keban barajına döner koltuk. benim size önerim bu.
Bilindik markaların kumaş koltuğu yok mu ? Ya da bu hawk dan başka marka falan ? Tip olarak deriler daha güzel durduğu için aklımda soru işareti kalıyor başka bir sebebi yok

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yine bir seviyede fark edecektir, ama eğer hawk ın koltuklarını almayı düşünüyorsanız "çok sert" diye bir sürü şikayet vardı

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Yine bir seviyede fark edecektir, ama eğer hawk ın koltuklarını almayı düşünüyorsanız "çok sert" diye bir sürü şikayet vardı
kol yaslama kısmı için de fazla sert yapıda ve üstüne yüklenince içine kaçıyor gibisinden yorumlar var ondan dolayı şüphede kaldım zaten bilindik markalara yönelmemin sebebi buydu

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
kol yaslama kısmı için de fazla sert yapıda ve üstüne yüklenince içine kaçıyor gibisinden yorumlar var ondan dolayı şüphede kaldım zaten bilindik markalara yönelmemin sebebi buydu
Bende aynı bu şekilde arada kaldım, sancak veya 15 li modelini almayı düşünüyorum xdrive ın, ama hala kararsızım :(

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Bende aynı bu şekilde arada kaldım, sancak veya 15 li modelini almayı düşünüyorum xdrive ın, ama hala kararsızım :(
sanırım sancak almak daha mantıklı yanlış bilmiyorsam daha güncel bir model ve renkleri daha canlı gibi gözüküyor

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,248
İsim
Berkecan Ergin
Bilindik markaların kumaş koltuğu yok mu ? Ya da bu hawk dan başka marka falan ? Tip olarak deriler daha güzel durduğu için aklımda soru işareti kalıyor başka bir sebebi yok
xprime var bakabilirsin

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Yaklaşık 1 yıldır sancak kullanıyorum. Memnunum öneririm.

Top Bottom