Mustafa erdemli
80+
- Reaksiyon skoru
- 25
Merhaba f/p oyuncu koltuğu önerir misiniz??
Alırken nelere dikkat etmeliyim acaba
Alırken nelere dikkat etmeliyim acaba
Hocam yozgatta yaşıyorum böyle bir imkanım yok mecbur internetten alacağım ama öneriniz nedir acaba varmıHocam ona o kadar para vereceğine kaliteli bir ofis koltuğu al kaliteli bel destekli beş kuruş etmez oyuncu koltukları
Post automatically merged:
Koltuk için internetten daha ucuza bulabilirsin outlet gibi yerlerde veya siteler gibi yerlerde
gir hepsiburada tarzı bi yere en çok satanlardan beğen ben öyle yaptımHocam yozgatta yaşıyorum böyle bir imkanım yok mecbur internetten alacağım ama öneriniz nedir acaba varmı
Hocam yozgatta mobilyacılar sitesi veya başka bir şey yok oralara bakın normal mağzalar dahil internetten daha ucuza bulunuyor hala bu şeylerHocam yozgatta yaşıyorum böyle bir imkanım yok mecbur internetten alacağım ama öneriniz nedir acaba varmı
Çok zekice hiç düşünemedim sagolgir hepsiburada tarzı bi yere en çok satanlardan beğen ben öyle yaptım
hangi koltuk link atar mısınızo kadar uzun süre pc başında oturuyorum ki omurgam yamulcak nerdeyse hiçte rahat bi sandalyem yoktu eldeki sandalyede mutfak sandalyesinden hallice olunca bel fıtığı loading diyerek bir aksiyon alayım dedim. internette bi araştırdım farklı yerlerle arasında fiyat farkı vardı en sonunda trendyoldan bi oyuncu koltuğu söyledim baya uyguna geldi. şimdi belim rahata erdi sonunda. bi de bel desteği falanda varmış ya insanın oturuşu değişiyormuş. keşke daha önce alsaymışım, boşuna eziyet çekmişiz yıllarca. şimdi bi arkadaşta gördüm masanın altına ayakları koymak içinde yere koyulan ayak desteği varmış ondanda almayı düşünüyorum.