Neler Yeni

Öneri Oyuncu koltuğu önerisi 3500 TL

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Fatih Ayhan
Bütçe
3500
Merhaba herkese tekrardan, Ortalama 3500 TL bütçem var birkaç yüz lira çıkabilirim fakat olabildiğince fiyatı uygun olursa çok mutlu olurum. Yarın sipariş edeceğim çok büyük ihtimalle ve çok kararsız kaldım. Önerilerinize çok ihtiyacım var. Teşekkürler.

Son düzenleme:

{Kai}

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Göktan Çelik
Boy ve kilonuz nedir ?

RELAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Furkan Tekemen
3 bin tl alcağınız koltuk ofis koltuğu olur hocam o da büyük mağazalarda bulamazsın anca mobilyacılar caddesinde filan

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Fatih Ayhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,606
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
3 bin TL alcağınız koltuk ofis koltuğu olur hocam o da büyük mağazalarda bulamazsın anca mobilyacılar caddesinde filan
Yanılıyorsun tam arakdaşın bütçesine uygun ve kendi kullandığım koltuk, gayet güzel memnunum.

RELAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Furkan Tekemen
Yanılıyorsun tam arakdaşın bütçesine uygun ve kendi kullandığım koltuk, gayet güzel memnunum.

Kumaş bile yaz ayları bile uzun süre kullanınca terletirken bide deri koltuk tavsiyesi mi vereyim adama siz kullanıyorsunuz diye herkese mi önereyim XPrime şikayetleri ve kalitesizliği şikayetlerden , aldığı yorumlardan belli. Dediğim gibi 3 bin TL ye XDrive ve hawk gibi köklü oyuncu koltuğu firmaları yok o fiyata xrancer yada xprime gibi başına 'X' koymuş merdiven altı firmalar mı tavsiye edeyim. 3K ofis koltuğu almaları daha mantıklı böyle ürünler alcağına.

Owner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doruk
Kumaş bile yaz ayları bile uzun süre kullanınca terletirken bide deri koltuk tavsiyesi mi vereyim adama siz kullanıyorsunuz diye herkese mi önereyim XPrime şikayetleri ve kalitesizliği şikayetlerden , aldığı yorumlardan belli. Dediğim gibi 3 bin TL ye XDrive ve hawk gibi köklü oyuncu koltuğu firmaları yok o fiyata xrancer yada xprime gibi başına 'X' koymuş merdiven altı firmalar mı tavsiye edeyim. 3K ofis koltuğu almaları daha mantıklı böyle ürünler alcağına.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siz OFİS KOLTUĞU kullanmaya devam edebilirsiniz.

Emrullah9

80+
Hawk'a köklü diyene kadar mesaj güzel gidiyordu. xPrime almayın, aldırmayın.

https://ziogaming.com/urun/fabric-deep-black/

Stok gelirse direkt alınır.

RELAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Furkan Tekemen

Siz OFİS KOLTUĞU kullanmaya devam edebilirsiniz.

Attığınız model 4K ? ne için attınız anlamadım

Hawk'a köklü diyene kadar mesaj güzel gidiyordu. xPrime almayın, aldırmayın.

https://ziogaming.com/urun/fabric-deep-black/

Stok gelirse direkt alınır.

Genel olarak XDrive ve hawk müşteri memnuniyeti olarak en iyi firmalar bu oyuncu koltukları arasında attığınız zio modelde yorumlar olarak iyi ama hawk ve xdrive göre çok tercih edilmiyor.

Emrullah9

80+
Attığınız model 4K ? ne için attınız anlamadım

Genel olarak XDrive ve hawk müşteri memnuniyeti olarak en iyi firmalar bu oyuncu koltukları arasında attığınız zio modelde yorumlar olarak iyi ama hawk ve xdrive göre çok tercih edilmiyor.
Yanılıyorsunuz, forumda dahil Hawk kullanan kişilerin şikayetlerine bakabilirsiniz. Zio, Hawk ve xDrive'a göre daha az alınıyor olabilir belki bilmiyorum. Fakat Hawk'ın çok satılıyor olması kaliteli olduğunu göstermez zira bir zamanlar Türksit binlerce satıyordu.

RELAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Furkan Tekemen
Yanılıyorsunuz, forumda dahil Hawk kullanan kişilerin şikayetlerine bakabilirsiniz. Zio, Hawk ve xDrive'a göre daha az alınıyor olabilir belki bilmiyorum. Fakat Hawk'ın çok satılıyor olması kaliteli olduğunu göstermez zira bir zamanlar Türksit binlerce satıyordu.

Ben hawk hiç denemedim kullanmadım da gerek amazon da gerek 3500-4k arası hep hawk önerdikleri için iyi bir firma olduklarını belirttim. Marka olarak iade konusunda çözüm konusunda iyi gözüküyorlar zaten hawk v giriş segmenti ürünler rahatlık olarak yorum yapamam ama firma olarak sıkıntı oldumu ücretsiz parça gönderimi yaptıklarını filan okumuştum o konuda XDrive ve hawk dışındaki koltukları önermiyorum dediğiniz zio model de çok az kişi kullandığı için çok bilgim olmadığından pek tavsiye etmiyorum.

Emrullah9

80+
Ben hawk hiç denemedim kullanmadım da gerek amazon da gerek 3500-4k arası hep hawk önerdikleri için iyi bir firma olduklarını belirttim. Marka olarak iade konusunda çözüm konusunda iyi gözüküyorlar zaten hawk v giriş segmenti ürünler rahatlık olarak yorum yapamam ama firma olarak sıkıntı oldumu ücretsiz parça gönderimi yaptıklarını filan okumuştum o konuda XDrive ve hawk dışındaki koltukları önermiyorum dediğiniz zio model de çok az kişi kullandığı için çok bilgim olmadığından pek tavsiye etmiyorum.
Sizin bilginiz yok, biraz atabilirsiniz Zio'yu. Arkadaşları yanlış bilgilendirmeyelim. Bilginiz olmayan konularda konuşmamanız en iyisi 😉

RELAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Furkan Tekemen

Şuan 4k alcağınız tüm oyuncu koltukları giriş segmenti zaten paraya göre 5k üstünde hem amortisör hem malzeme kalitesi olarak çok fark oluyor ben tüm xdrive ürünlerini kullandım 15'li , toryum kalite olarak dükkan sahibi bile önermiyor.

Sizin bilginiz yok, biraz atabilirsiniz Zio'yu. Arkadaşları yanlış bilgilendirmeyelim. Bilginiz olmayan konularda konuşmamanız en iyisi 😉

Xprime alcağına hawk alması 1000 kat daha iyi ve 3500k hawk dışında toryum modeli var ve hawk malzeme kalitesi olarak daha iyi toryumdan siz bence bilginiz yok :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,926
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom