thelemonata
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
- Bütçe
- 5000
F/p oyuncu koltuğu arıyorum günümün 7 saati fln bilgisayar üzerinde geçiyor terletme ve konfor öncelik olsun çok sıcaklatmasın
Bu paraya kaliteli bulman imkansız xdrive ofis koltuklarına bak tavsiyem yada diğer markaların ofis koltuklarınaF/p oyuncu koltuğu arıyorum günümün 7 saati fln bilgisayar üzerinde geçiyor terletme ve konfor öncelik olsun çok sıcaklatmasın
En ucuz ne kadar bütçe olması lazım yani hiç alma mı dersin bu fiyatlaraBu paraya kaliteli bulman imkansız xdrive ofis koltuklarına bak tavsiyem yada diğer markaların ofis koltuklarına
En kötü 8 e öıkıp xdrive anka veya 15li plus öneririmEn ucuz ne kadar bütçe olması lazım yani hiç alma mı dersin bu fiyatlara
Bu paraya hiç alma üzer kalite konusunda çok kötüler bu fiyat bandındakiler 8 e çıkarsan xdrive mevcut Exvega mevcut hawk fab serisi var ama konfor konusunda önermemEn ucuz ne kadar bütçe olması lazım yani hiç alma mı dersin bu fiyatlara
Bu fiyata bu alınır mı hocamEn kötü 8 e öıkıp xdrive anka veya 15li plus öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu paraya hiç alma üzer kalite konusunda çok kötüler bu fiyat bandındakiler 8 e çıkarsan xdrive mevcut Exvega mevcut hawk fab serisi var ama konfor konusunda önermem
En konforlu hangisi fab v6 mı xdrive mı terlememe öncelikli ikinci el karar verdimEn kötü 8 e öıkıp xdrive anka veya 15li plus öneririm
Bu paraya hiç alma üzer kalite konusunda çok kötüler bu fiyat bandındakiler 8 e çıkarsan xdrive mevcut Exvega mevcut hawk fab serisi var ama konfor konusunda önermem
Şikayeti çok.Bu fiyata bu alınır mı hocam
Fab serisi güzel ama zio gaming de bakabilirsin.En konforlu hangisi fab v6 mı xdrive mı terlememe öncelikli ikinci el karar verdim
Titan nasılŞikayeti çok.
Fab serisi güzel ama zio gaming de bakabilirsin.
Bu fiyata bu alınır mı hocam
Bu fiyata bir şey bekleme knk altı sunta bunların kısa sürede kolları kırarsınBu fiyata bu alınır mı hocam
Ben fab V6 kullanıyorum hiç terletmiyor nerdeyse çünkü kumaş ama xdrive deri olması lazımEn konforlu hangisi fab v6 mı xdrive mı terlememe öncelikli ikinci el karar verdim
Bir sandalyeye de 8-10k vermek istemiyorumMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu fiyata bir şey bekleme knk altı sunta bunların kısa sürede kolları kırarsın
Xprime modellerine bakabilirsin. Bi çok ürünü şu an bayram indiriminde. Ben titan xl kullanıyorum kumaş aşırı memnunum. Rahat ve çok sağlam.F/p oyuncu koltuğu arıyorum günümün 7 saati fln bilgisayar üzerinde geçiyor terletme ve konfor öncelik olsun çok sıcaklatmasın