Neler Yeni

Yardım Oyuncu Koltuğu Önerisi İstiyorum

Semix59

80+ Silver
Arkadaşlar bel sağlığı bildiğiniz üzere çok önemli. Fazla bütçem yok. Daha doğrusu belli değil. Ailemi 600tl civarına kesin ikna edebileceğimi düşünüyorum. Aklımda birkaç model var ;
Biraz pahalı gibi ama kaliteli ise ikna etmeye çalışırım.

İlk başta aklımda olan model buydu. Kalitelimidir bilemiyorum.

Son olarak bu modeli seçtim. Böyle ofis sandalyesi tarzında istemiyordum fakat pahalı ofis sandalyeleri ucuz oyuncu koltuklarından daha rahat olduğu söylendi.

Sizce hangisini almalıyım. Veya başka öneriniz varmı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
talha turp
Arkadaşlar bel sağlığı bildiğiniz üzere çok önemli. Fazla bütçem yok. Daha doğrusu belli değil. Ailemi 600tl civarına kesin ikna edebileceğimi düşünüyorum. Aklımda birkaç model var ;
Biraz pahalı gibi ama kaliteli ise ikna etmeye çalışırım.

İlk başta aklımda olan model buydu. Kalitelimidir bilemiyorum.

Son olarak bu modeli seçtim. Böyle ofis sandalyesi tarzında istemiyordum fakat pahalı ofis sandalyeleri ucuz oyuncu koltuklarından daha rahat olduğu söylendi.

xflyın pahalı koltukları aşırı kalitelidir ilk attığınız eğer bütçeniz varsa kesin alınır 2 .3 attığınız plastik ayaklı yani kırılgandır 2 yine iyidir ama eğer kiloluysanız 3ü önermem size tavsiyem bütçenizi biraz daha arttırıp ilk koltuğu alınız hem demir ayak hem bel ve boyun yaslamak için olan yastıkları ile xfly kalitesi bir arada ikna etmeye çalışın bu gönderiyide gösterin ailenizede eğer bütçeleri varsa kesin almalılar

Semix59

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
xflyın pahalı koltukları aşırı kalitelidir ilk attığınız eğer bütçeniz varsa kesin alınır 2 .3 attığınız plastik ayaklı yani kırılgandır 2 yine iyidir ama eğer kiloluysanız 3ü önermem size tavsiyem bütçenizi biraz daha arttırıp ilk koltuğu alınız hem demir ayak hem bel ve boyun yaslamak için olan yastıkları ile xfly kalitesi bir arada ikna etmeye çalışın bu gönderiyide gösterin ailenizede eğer bütçeleri varsa kesin almalılar
Kilolu değilim hatta baya zayıfım. 1. seçeneği düşüneceğim teşekkürler.

Semix59

80+ Silver

Semix59

80+ Silver
siz sorunca biraz inceledim ve yastığı tutan ip gibi şeyler var büyük ihtimal esnetip aşağı çekebilirsiniz
Çok olumlu yorumları var fakat olumsuz yorumlarıda fazla. Koku problemi varmış. Onu es geçelim sanırım kişinin vücüt yapısına göre rahatlık sergiliyor. Acaba bana rahat gelirmi rahat olması çok çok önemli.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,709
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör

Bende bunu almak istiyorum sizce bana uyar mı?
Boy 1.70cm
Kilo 45kg(en son böyleydi yani)
Boyumun 1.85 e kadar yolu var yani abim 1.85

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
talha turp
Bende bunu almak istiyorum sizce bana uyar mı?
Boy 1.70cm
Kilo 45kg(en son böyleydi yani)
Boyumun 1.85 e kadar yolu var yani abim 1.85
şuan sizi plastik sandalye bile taşır 45kg çok hafifsiniz 😃 yorumlarda bir kullanıcı boyum 1.87 boyun yastığı boynuma geliyor yazmış bir endişeniz olmasın

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,709
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
şuan sizi plastik sandalye bile taşır 45kg çok hafifsiniz 😃 yorumlarda bir kullanıcı boyum 1.87 boyun yastığı boynuma geliyor yazmış bir endişeniz olmasın
Haklısın teşekkürler o.O2

Semix59

80+ Silver
Galiba ben alamayacağım. Olumsuz yorumları gördükten sonra hevesim kaçtı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,842
Üyeler
163,732
Son üye
kumtepe7
Top Bottom