ANtiQ08
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,507
AndromedaymışAndromeda mi Vesta mi?
AndromedaymışAndromeda mi Vesta mi?
Andromeda alacaksan şöyle söyleyim hafif bir gıcır ses duyabilirsin beni rahatsız etmiyor ama duyarsan yağlayınca çözülüyorGüzel duruyor. Hayırlı olsun
Fab V Serilerini Tercih Edebilirsin Bende Fab V4 Var Güzel01:08:2025 güncel
Almak şimdiye nasip oldu.
Bütçe 10k zioya kadar çıkılabilir. En iyi koltuk nedir bu paraya? Uzun ömürlü rahat olması, servisinin iyi olması önemli. Tavsiyelere açığım. Kaliteli ürün arıyorum.
130 kg üzeri taşır mı exvega andromeda 2024 yada 2025Andromeda alacaksan şöyle söyleyim hafif bir gıcır ses duyabilirsin beni rahatsız etmiyor ama duyarsan yağlayınca çözülüyor
Taşıyor diye biliyorum ben 85 kilo felanım bir sorun yaşamadım130 kg üzeri taşır mı exvega andromeda 2024 yada 2025
Valla yemek masası sandalyesinde otura otura bacaklarım kalçam acıyor sövesim geliyorTaşıyor diye biliyorum ben 85 kilo felanım bir sorun yaşamadım
Kilonuz benim gibiyse alın taşır sorun yok bem 130 taşıyor diye biliyorum ama şimdi farklı şeylerde olabilirValla yemek masası sandalyesinde otura otura bacaklarım kalçam acıyor sövesim geliyoruzun süre oturup kalkarken de yürümeyi unutmuş gibi oluyorum ağrıdan sızıdan aşırı konforsuz sandalyem
130 kg üstü.kaldiriyorsa sağlam demektir yoksa tırtKilonuz benim gibiyse alın taşır sorun yok bem 130 taşıyor diye biliyorum ama şimdi farklı şeylerde olabilir
Gerçi 130 sanınız sizi yemek sandalyeside taşımaz