zıo venom jet oyuncu koltugu olarak aratabılırsınızPTT avmye giremiyorum 404 yiyor
zıo venom jet oyuncu koltugu olarak aratabılırsınızPTT avmye giremiyorum 404 yiyor
Yarasa mekanizma eklenmiyor kesinlikle ekleyin gibi yorumlar görmüştüm. Ama bu marka hakkında da kötü yorumlar var bu kadar para verip sorun yaşamak çok kötü.zıo venom jet oyuncu koltugu olarak aratabılırsınız
hocam sızın dusuncelerınız neler max 10k cıkabılıcem ve uzun omurlu rahat bırsey ıstıyorumYarasa mekanizma eklenmiyor kesinlikle ekleyin gibi yorumlar görmüştüm. Ama bu marka hakkında da kötü yorumlar var bu kadar para verip sorun yaşamak çok kötü.
Bilmiyorum ki. En son araştırdığım kadarıyla xdrive 15li plus(7600tl), anka(8500tl), akdeniz(9500tl), zio vardı. Bir de exvegalar da var. Bilemedim.hocam sızın dusuncelerınız neler max 10k cıkabılıcem ve uzun omurlu rahat bırsey ıstıyorum
hocam netlesınce ne alcanızı banada soyler mısınızBilmiyorum ki. En son araştırdığım kadarıyla xdrive 15li plus(7600tl), anka(8500tl), akdeniz(9500tl), zio vardı. Bir de exvegalar da var. Bilemedim.
NaptinizYarın da bir yükseltiriz konuyu bakarız
Bende bakiyorum da karar veremedim anka 15 li plus future andromeda baktim cikmaza girdim bu konuda benide bilgilendirirseniz sevinirimArkadaş zio aldı onu bekliyoruz. Full paket viscolu falan %10 indirimle 9600 kusure geldi.
Oyuncu koltuğu saçmalığına inanma. Aşırı kalitesiz oluyorlar. Ofis koltuğu almanı öneririm. Hem daha rahatlar , hem daha uzun ömürlü ve verdiği bir hava var.01:08:2025 güncel
Almak şimdiye nasip oldu.
Bütçe 10k zioya kadar çıkılabilir. En iyi koltuk nedir bu paraya? Uzun ömürlü rahat olması, servisinin iyi olması önemli. Tavsiyelere açığım. Kaliteli ürün arıyorum.
Doğrudur iyisini hiç kullanmadım. Fiyat dışında bence farkları yok. İyi oyuncu koltuğu da vardır iyi ofis koltuğu da. Mesela epey pahalı model Markus veya muadili Tarsus biraz pahalı geliyor. Sanki rahatlık olarak tatmin etmeyecek gibiOyuncu koltuğu saçmalığına inanma. Aşırı kalitesiz oluyorlar. Ofis koltuğu almanı öneririm. Hem daha rahatlar , hem daha uzun ömürlü ve verdiği bir hava var.
Bilgilendiririm de çok geç geliyorlar hocam ya.Bende bakiyorum da karar veremedim anka 15 li plus future andromeda baktim cikmaza girdim bu konuda benide bilgilendirirseniz sevinirim
Exvega 202401:08:2025 güncel
Almak şimdiye nasip oldu.
Bütçe 10k zioya kadar çıkılabilir. En iyi koltuk nedir bu paraya? Uzun ömürlü rahat olması, servisinin iyi olması önemli. Tavsiyelere açığım. Kaliteli ürün arıyorum.