Yardım Oyuncu Koltuğu Önerisi

zıo venom jet oyuncu koltugu olarak aratabılırsınız
Yarasa mekanizma eklenmiyor kesinlikle ekleyin gibi yorumlar görmüştüm. Ama bu marka hakkında da kötü yorumlar var bu kadar para verip sorun yaşamak çok kötü.

Yarasa mekanizma eklenmiyor kesinlikle ekleyin gibi yorumlar görmüştüm. Ama bu marka hakkında da kötü yorumlar var bu kadar para verip sorun yaşamak çok kötü.
hocam sızın dusuncelerınız neler max 10k cıkabılıcem ve uzun omurlu rahat bırsey ıstıyorum

hocam sızın dusuncelerınız neler max 10k cıkabılıcem ve uzun omurlu rahat bırsey ıstıyorum
Bilmiyorum ki. En son araştırdığım kadarıyla xdrive 15li plus(7600tl), anka(8500tl), akdeniz(9500tl), zio vardı. Bir de exvegalar da var. Bilemedim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Utkw
01:08:2025 güncel
Almak şimdiye nasip oldu.
Bütçe 10k zioya kadar çıkılabilir. En iyi koltuk nedir bu paraya? Uzun ömürlü rahat olması, servisinin iyi olması önemli. Tavsiyelere açığım. Kaliteli ürün arıyorum.
Oyuncu koltuğu saçmalığına inanma. Aşırı kalitesiz oluyorlar. Ofis koltuğu almanı öneririm. Hem daha rahatlar , hem daha uzun ömürlü ve verdiği bir hava var.

Oyuncu koltuğu saçmalığına inanma. Aşırı kalitesiz oluyorlar. Ofis koltuğu almanı öneririm. Hem daha rahatlar , hem daha uzun ömürlü ve verdiği bir hava var.
Doğrudur iyisini hiç kullanmadım. Fiyat dışında bence farkları yok. İyi oyuncu koltuğu da vardır iyi ofis koltuğu da. Mesela epey pahalı model Markus veya muadili Tarsus biraz pahalı geliyor. Sanki rahatlık olarak tatmin etmeyecek gibi :)
Bende bakiyorum da karar veremedim anka 15 li plus future andromeda baktim cikmaza girdim bu konuda benide bilgilendirirseniz sevinirim
Bilgilendiririm de çok geç geliyorlar hocam ya.
Özel Logolular için 3 hafta süre vermiş zio. Bekle anam bekle. Eğer harbi iyiyse zio alırım ben de. Ortalama oyuncu koltuğu 7500 TL'den başlıyor. Onu veren 9500 da verir. Ek olarak Andromeda için visco ekleyince epey artıyor fiyat. Ve görüntüde ürün çok sıska geliyor bana, sanki ofis koltuğu gibi dolgulu değil. Zio ise baya dolgulu görünüyor. Bakalım.

01:08:2025 güncel
Almak şimdiye nasip oldu.
Bütçe 10k zioya kadar çıkılabilir. En iyi koltuk nedir bu paraya? Uzun ömürlü rahat olması, servisinin iyi olması önemli. Tavsiyelere açığım. Kaliteli ürün arıyorum.
Exvega 2024

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,807
Üyeler
185,168
Son üye
ozgur99x
Geri