Oyuncu koltuğu önerisi

Reaksiyon skoru
29
Bütçe
9000
Merhaba iyi günler bir oyuncu koltuğu veya ofis koltuğu alacağım pc başında günde 3-4 saat geçiririm bazen daha fazla ona göre rahat olacak yormayacak bir koltuk lazım 9-10 bandına çıkarım maks daha fazla olmaz. Şuan kafamda exvega andromede,xdrive 15li ve hawk fab v6 var sizce hangisini tercih edeyim veya farklı marka model öneriniz varmı çok kararsız kaldım

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Merhaba iyi günler bir oyuncu koltuğu veya ofis koltuğu alacağım pc başında günde 3-4 saat geçiririm bazen daha fazla ona göre rahat olacak yormayacak bir koltuk lazım 9-10 bandına çıkarım maks daha fazla olmaz. Şuan kafamda exvega andromede,xdrive 15li ve hawk fab v6 var sizce hangisini tercih edeyim veya farklı marka model öneriniz varmı çok kararsız kaldım
bütçe biraz daha çıkarsa hawk future veya zio xl öneririm.

15li plus kullanıyorum rahatlığı, kumaş kalitesi, görünüşü güzel ama genel kalitesi çok iyi değil. Kolçakları en üst pozisyona alınca boşluk vapıyor yine oturağın açısını ayarlayan mekanizma zorlayınca ses yapıyordu yağlayınca düzeldi. Memnunum ama ederi max 6 lira gibi

dumduz ofis koltugu alin bence
Dümdüz ofis koltuğu bile iyisi 5b olunca az daha verip oyuncu alsam daha rahat olur diye düşündüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

15li plus kullanıyorum rahatlığı, kumaş kalitesi, görünüşü güzel ama genel kalitesi çok iyi değil. Kolçakları en üst pozisyona alınca boşluk vapıyor yine oturağın açısını ayarlayan mekanizma zorlayınca ses yapıyordu yağlayınca düzeldi. Memnunum ama ederi max 6 lira gibiya
15li plus kullanıyorum rahatlığı, kumaş kalitesi, görünüşü güzel ama genel kalitesi çok iyi değil. Kolçakları en üst pozisyona alınca boşluk vapıyor yine oturağın açısını ayarlayan mekanizma zorlayınca ses yapıyordu yağlayınca düzeldi. Memnunum ama ederi max 6 lira gibi
Koklçaklar çok sorun olmaz zaten yatarak oynayan adamım ama genel kalite kötü demeniz ne için

15li alma
min fab al. v'ler arasında sadece renk farkı var
hawk future alınabilir
zio fabric özelleştirip alacaksan forumlarda ara hep %10 kupon kodu oluyor.

ben su an hira kullaniyorum gayet rahat memnunum hafif bosluk var ama rahatsiz etmiyor ama suanki aklim olsa ofis koltugu alirdim hem gaming chair daha cirkin duruyor hem de ofis koltuklari bence daha rahat

zio %10 indirim kodu verebilirim xl modeli ayak uzatmayla xl modeli 11 bine geliyordu en son

exvega vesta.İtopyada bazen 6500 7000 tl ye düşüyor hawk fb serisinden çok daha rahat.Bizzat test ettim.

Dümdüz ofis koltuğu bile iyisi 5b olunca az daha verip oyuncu alsam daha rahat olur diye düşündüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kolçak ve sırt; sağ, sol destek kısımlarında sünger az(bilerek yapılmış da olabilir)
Yine de kolay kolay bozulacağını sanmıyorum

Geri