Oyuncu Koltuğu Önerisi

Reaksiyon skoru
7
bütçem 4-5k bir kaç model buldum fikirlerinizi bekliyorum

rebelx marka 4.5k plastık ayak 5k krom ayak seceneklerı mevcut sabıt govde arkaya yatma vs yok ayaklıkda yok

fashcolle marka 4k ilandakı fıyata bakmayın ındırım kodyla 4k ya gelıyor ayaklık destegı mevcut 90 derece arkaya yatabılıyor plastık ayak
bu sartlara gore sızce hangısını almalıyım rahatlık ve konfor onemlı benım ıcın ıkısının oturma yerlerıde 50cm farkı yok

Ekler

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    65.5 KB · Hit: 13
  • Ekran Alıntısıs.webp
    Ekran Alıntısıs.webp
    20.1 KB · Hit: 12
rahatlık önemliyse oyuncu koltuğu alma reisim. Bende Fashcolle var. İstersen foto dahi atarım. Memnun değilim. Hiç rahat değil. Köpüğe oturuyorsun.

rahatlık önemliyse oyuncu koltuğu alma reisim. Bende Fashcolle var. İstersen foto dahi atarım. Memnun değilim. Hiç rahat değil. Köpüğe oturuyorsun.
Onun yerine ne önerirsin fashcolle için çok kararsızım zaten çok övenide var hiç beğenmeyenide

Onun yerine ne önerirsin fashcolle için çok kararsızım zaten çok övenide var hiç beğenmeyenide
bir mobilyacıdan gerçek bir koltuk almanı tercih ederim. Oyuncu koltuğu dediğin şey bana göre 8.400 TL verdiğin zaman hakkını verecek bir şey. O da xDrive 15'li Plus. Git bir mobilyacıya hem rahatlıklarını test et bana teşekkür edersin gerçekten.

Geri