Onlar burada yok hocamCorsair t3
Corsair t1
Asus rog RGB chair
yani ne kadar ucuz olursa o kadar iyi tabii ki kafamda 1200 ü geçmemek var ama 600 civarı olsa mesala şu ofis koltuğu olarak geçenler falan çok iyi olurBütçe belirtiniz.
Sanırım yurtdışında yaşıyosun .dCorsair t3
Corsair t1
Asus rog RGB chair
daha rahatı yokberber koltukları
xdrive 15li koltuğunu çok beğeniyorum 100 kiloya kadar ideal sana fazlasıyla yeter sport bir görünümü de var.ama param olsa ilerde inşallah olursa xd gaming gecesindeki cougar koltuğunu alırım aşırı rahat duruyor ve aşırı şık duruyor ama 3bin tl cikBeyler 175 boyunda 65 kilo biriyim bütün sistemi dizdim bi koltuk kaldı şu an koltuk takımından tekli koltuk aldım onu kullanıyorum var mıdır bana önerebileceğiniz f/p bir şeyler
RGB koltuk muCorsair t3
Corsair t1
Asus rog RGB chair
ya açıkcası alabilirim hani taksit yaparım gerekirse ama bir koltuğa sadece 2-3 bin tl vermek bana aşırı saçma geliyor o yüzden 500-600 civarı bir şey bakınıyorumxdrive 15li koltuğunu çok beğeniyorum 100 kiloya kadar ideal sana fazlasıyla yeter sport bir görünümü de var.ama param olsa ilerde inşallah olursa xd gaming gecesindeki cougar koltuğunu alırım aşırı rahat duruyor ve aşırı şık duruyor ama 3bin TL cik![]()