Neler Yeni

Oyuncu Koltuğu Önerisi

Frxeon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Furkan Ayhan
Arkadaşlar rahat, Max 1500TL, arkaya yatabilen ve terletmeyecek oyuncu koltuğu arıyorum. Boyum 1.77 kilom 50 xd biliyorum çok zayıfım, iştahım yok ne denediysem olmadı. Diyetisyen e gideceğim ilerleyen zamanlarda.

MzeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Berkay Vatan
Arkadaşlar rahat, Max 1500TL, arkaya yatabilen ve terletmeyecek oyuncu koltuğu arıyorum. Boyum 1.77 kilom 50 xd biliyorum çok zayıfım, iştahım yok ne denediysem olmadı. Diyetisyen e gideceğim ilerleyen zamanlarda.
Hawk öneririm indirim kodu ile güzel bir fiyata alabilirsin

Frxeon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Furkan Ayhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
Bütçeni arttırısan fırtına öneriyorum bende yok ama yakın zamanda alacağım bu arada hawk kullananların çoğu kalitesiz diyor kaliteli diyenlerde var ama şahsen pek kaliteli durmuyor.

Frxeon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Furkan Ayhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://www.hawkchair.com/urun/fab-v4 ben bunu kullanıyorum şuan çok memnunum indirim kodu ile 1500 TL civarına almıştım şuan baya artmış fiyat
boyun ve kilon kaç ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçeni arttırısan fırtına öneriyorum bende yok ama yakın zamanda alacağım bu arada hawk kullananların çoğu kalitesiz diyor kaliteli diyenlerde var ama şahsen pek kaliteli durmuyor.
xDrive fırtına mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Darth Vader
2000 TL bütçede alınabilecek en iyi koltuk fırtına mı şimdi ?
bana en mantıklı seçim gibi geldi sadece kolçakları kalitesiz zaten piyasada ki hiç bir koltuğun kolçağı kaliteli değil. Hawkın kolçaklarıda kötü mesela. Kasırgada bakabilirsin. Ama ben fırtına hem şekil hem boyut olarak daha çok sevdim. Boyun ve kilon koltuk için gayet uzun bu arada koltuk bayaa uzun büyük ihtimal kafan arkadan gözükmez ve arıza çıkarsa 15 gün içinde hemen iade edebilirsin veya değişim.

Top Bottom