Oyuncu Koltuğu Önerisi

Frxeon

80+
Reaksiyon skoru
24
Arkadaşlar rahat, Max 1500TL, arkaya yatabilen ve terletmeyecek oyuncu koltuğu arıyorum. Boyum 1.77 kilom 50 xd biliyorum çok zayıfım, iştahım yok ne denediysem olmadı. Diyetisyen e gideceğim ilerleyen zamanlarda.

Arkadaşlar rahat, Max 1500TL, arkaya yatabilen ve terletmeyecek oyuncu koltuğu arıyorum. Boyum 1.77 kilom 50 xd biliyorum çok zayıfım, iştahım yok ne denediysem olmadı. Diyetisyen e gideceğim ilerleyen zamanlarda.
Hawk öneririm indirim kodu ile güzel bir fiyata alabilirsin

Bütçeni arttırısan fırtına öneriyorum bende yok ama yakın zamanda alacağım bu arada hawk kullananların çoğu kalitesiz diyor kaliteli diyenlerde var ama şahsen pek kaliteli durmuyor.

https://www.hawkchair.com/urun/fab-v4 ben bunu kullanıyorum şuan çok memnunum indirim kodu ile 1500 TL civarına almıştım şuan baya artmış fiyat
boyun ve kilon kaç ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçeni arttırısan fırtına öneriyorum bende yok ama yakın zamanda alacağım bu arada hawk kullananların çoğu kalitesiz diyor kaliteli diyenlerde var ama şahsen pek kaliteli durmuyor.
xDrive fırtına mı ?

2000 TL bütçede alınabilecek en iyi koltuk fırtına mı şimdi ?
bana en mantıklı seçim gibi geldi sadece kolçakları kalitesiz zaten piyasada ki hiç bir koltuğun kolçağı kaliteli değil. Hawkın kolçaklarıda kötü mesela. Kasırgada bakabilirsin. Ama ben fırtına hem şekil hem boyut olarak daha çok sevdim. Boyun ve kilon koltuk için gayet uzun bu arada koltuk bayaa uzun büyük ihtimal kafan arkadan gözükmez ve arıza çıkarsa 15 gün içinde hemen iade edebilirsin veya değişim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,300
Üyeler
198,529
Son üye
XzelBesties
Geri