Neler Yeni

Yardım Oyuncu Koltuğu Önerisi!

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Bütçe
1500
Herkese merhabalar,

Homeoffice çalışan biriyim ve işim haricinde oyun oynamak için uzun süre yine bilgisayar başındayım.
Daha önce hiç oyuncu koltuğum olmadı yani bunu mu şunu mu almalıyım gibi bir soru sormayacağım.
Ya uzun süreli ya da 4-5 ay idare etmelik bir koltuk önerebilirsiniz.
Uzun süreli kullanırsın dediklerinizi 1500 max olcak şekilde önerebilirsiniz ama 4-5 ay idare eder derseniz 300-500 civarı olsa da olur.

Koltuktan beklentim rahat olması, çünkü bazen sandalyeye geçiyorum bazen de yatağıma oturarak hallediyorum ama bir süre sonra arka tarafımı hissetmiyorum.

Önerilerinizi bekliyorum ve mümkünse taksitli olmasını isterim.

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
1500e rahat koltuk bulabilceğini sanmıyorum onun yerine ofis sandalyesi falan alsan daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

belki sanayide hazır alsan anca 1700e falan gelir

pinkward

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
İ
Herkese merhabalar,

Homeoffice çalışan biriyim ve işim haricinde oyun oynamak için uzun süre yine bilgisayar başındayım.
Daha önce hiç oyuncu koltuğum olmadı yani bunu mu şunu mu almalıyım gibi bir soru sormayacağım.
Ya uzun süreli ya da 4-5 ay idare etmelik bir koltuk önerebilirsiniz.
Uzun süreli kullanırsın dediklerinizi 1500 max olcak şekilde önerebilirsiniz ama 4-5 ay idare eder derseniz 300-500 civarı olsa da olur.

Koltuktan beklentim rahat olması, çünkü bazen sandalyeye geçiyorum bazen de yatağıma oturarak hallediyorum ama bir süre sonra arka tarafımı hissetmiyorum.

Önerilerinizi bekliyorum ve mümkünse taksitli olmasını isterim.
Bu fiyata ofis koltuğu bulabilirsin gibi. Ortalama 2-2.5dan başlıyor dostum

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
755
İsim
Caner
Bunun görüntüsü neden "Bana oturduğunda anında kırılırım." gibi bir hava veriyor?
Yok ya o kadar değil kol desteği ve oturulan minder kısmı sıkıntılı sadece ve sürekli vidaların sıkılması lazım çok gıcırdama yapıyormuş

rkarayel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ramazan KARAYEL
https://www.hepsiburada.com/ofisel-alpha-fab1-kuma-oyuncu-koltuu-p-HBCV00000CI196?magaza=OFİSEL&url_src=and-product-detail buna bakabilirsin ama bi süreden sonra gıcırdama olusuyormus ve üstüne oturduğun kısım 3 saat oturmadan sonra rahatsız ediyormuş oraya yumuşak bisey koyup kullanabilirsin
Ben de bu koltuğu önerecektim, birkaç yorumda gördüm arızalanan parçadan bile 2 farklı malzemede gönderen ilgili firma kendileri. 1500 gibi fiyata alacak olsam kesinlikle fab1 alırdım. Kumaş olduğu için deri gibi terletme problemi de olmaz. Kendi sitelerinden de bakabilirsiniz ürünlere iyidir fab

İceWolf

80+ Silver
Bunun görüntüsü neden "Bana oturduğunda anında kırılırım." gibi bir hava veriyor?
Alakası yok. 2 yıldır kullanıyorum, plastik 1-2 parça harici sağlamlığı gayet iyi.
Yok ya o kadar değil kol desteği ve oturulan minder kısmı sıkıntılı sadece ve sürekli vidaların sıkılması lazım çok gıcırdama yapıyormuş
Gıcırdama ilk geldiğinde yağsız gelmesinden dolayı oluyor. Senede 1 yağlasan ses olmuyor.

Top Bottom