Yardım Oyuncu Koltuğu Önerisi!

ZlpFilee

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
306
Bütçe
1500
Herkese merhabalar,

Homeoffice çalışan biriyim ve işim haricinde oyun oynamak için uzun süre yine bilgisayar başındayım.
Daha önce hiç oyuncu koltuğum olmadı yani bunu mu şunu mu almalıyım gibi bir soru sormayacağım.
Ya uzun süreli ya da 4-5 ay idare etmelik bir koltuk önerebilirsiniz.
Uzun süreli kullanırsın dediklerinizi 1500 max olcak şekilde önerebilirsiniz ama 4-5 ay idare eder derseniz 300-500 civarı olsa da olur.

Koltuktan beklentim rahat olması, çünkü bazen sandalyeye geçiyorum bazen de yatağıma oturarak hallediyorum ama bir süre sonra arka tarafımı hissetmiyorum.

Önerilerinizi bekliyorum ve mümkünse taksitli olmasını isterim.

1500e rahat koltuk bulabilceğini sanmıyorum onun yerine ofis sandalyesi falan alsan daha iyi
Post automatically merged:

belki sanayide hazır alsan anca 1700e falan gelir

Herkese merhabalar,

Homeoffice çalışan biriyim ve işim haricinde oyun oynamak için uzun süre yine bilgisayar başındayım.
Daha önce hiç oyuncu koltuğum olmadı yani bunu mu şunu mu almalıyım gibi bir soru sormayacağım.
Ya uzun süreli ya da 4-5 ay idare etmelik bir koltuk önerebilirsiniz.
Uzun süreli kullanırsın dediklerinizi 1500 max olcak şekilde önerebilirsiniz ama 4-5 ay idare eder derseniz 300-500 civarı olsa da olur.

Koltuktan beklentim rahat olması, çünkü bazen sandalyeye geçiyorum bazen de yatağıma oturarak hallediyorum ama bir süre sonra arka tarafımı hissetmiyorum.

Önerilerinizi bekliyorum ve mümkünse taksitli olmasını isterim.
Bu fiyata ofis koltuğu bulabilirsin gibi. Ortalama 2-2.5dan başlıyor dostum

Bunun görüntüsü neden "Bana oturduğunda anında kırılırım." gibi bir hava veriyor?
Yok ya o kadar değil kol desteği ve oturulan minder kısmı sıkıntılı sadece ve sürekli vidaların sıkılması lazım çok gıcırdama yapıyormuş

https://www.hepsiburada.com/ofisel-alpha-fab1-kuma-oyuncu-koltuu-p-HBCV00000CI196?magaza=OFİSEL&url_src=and-product-detail buna bakabilirsin ama bi süreden sonra gıcırdama olusuyormus ve üstüne oturduğun kısım 3 saat oturmadan sonra rahatsız ediyormuş oraya yumuşak bisey koyup kullanabilirsin
Ben de bu koltuğu önerecektim, birkaç yorumda gördüm arızalanan parçadan bile 2 farklı malzemede gönderen ilgili firma kendileri. 1500 gibi fiyata alacak olsam kesinlikle fab1 alırdım. Kumaş olduğu için deri gibi terletme problemi de olmaz. Kendi sitelerinden de bakabilirsiniz ürünlere iyidir fab

Bunun görüntüsü neden "Bana oturduğunda anında kırılırım." gibi bir hava veriyor?
Alakası yok. 2 yıldır kullanıyorum, plastik 1-2 parça harici sağlamlığı gayet iyi.
Yok ya o kadar değil kol desteği ve oturulan minder kısmı sıkıntılı sadece ve sürekli vidaların sıkılması lazım çok gıcırdama yapıyormuş
Gıcırdama ilk geldiğinde yağsız gelmesinden dolayı oluyor. Senede 1 yağlasan ses olmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,184
Üyeler
190,871
Son üye
Yakışıklı Kratos
Geri