hayırlı olsun hocam güle güle kullanın bende yemek masası sandalyesi ile oynuyorumAmazon dan sipariş berdim 1 günde geldi kurulumu yaptım ilk defa koltuk aldım kendime yaş 33 hep ev taburesi yemek sandalyesinde çürümüşüm)
Hayırlı olsun hocam ben de artık bel ağrılarından dayanamayıp almaya karar verdimAmazon dan sipariş berdim 1 günde geldi kurulumu yaptım ilk defa koltuk aldım kendime yaş 33 hep ev taburesi yemek sandalyesinde çürümüşüm)
Teşekkürler inceliyorum hemen görmemişim bunu. Sizce exvega andromeda ile kıyasladığımızda hangisi daha iyi ?![]()
Hawk Gaming Chair Fab V4 Siyah Kumaş Oyuncu Koltuğu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Hawk Gaming Chair Fab V4 Siyah Kumaş Oyuncu Koltuğu fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Hawk Gaming Chair Fab V4 Siyah Kumaş Oyuncu Koltuğu özelliklerini incele, 5.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hoca merhaba 1 ayı geçmiş almanız üzerinden yorum yaparmısınız var mı koltukta bir sıkıntı veya olumsuz gözünüze çarpan bir durum?Amazon dan sipariş berdim 1 günde geldi kurulumu yaptım ilk defa koltuk aldım kendime yaş 33 hep ev taburesi yemek sandalyesinde çürümüşüm)
Hoca merhaba 1 ayı geçmiş almanız üzerinden yorum yaparmısınız var mı koltukta bir sıkıntı veya olumsuz gözünüze çarpan bir durum
Açıkçası ben koltuktan aşırı memnunum. İnternet kafelerde de piyasada herkesin çok övdüğü koltukları denedim. Aynı fiyat bandında adı bilinen markalardan daha iyi olduğunu net bir şekilde söyleyebilirim. Özellikle uzun boylu ve kalıplıysanız bu koltukta çok rahat edersiniz. Tabi bu benim aldığım model için geçerli. Malzeme kalitesi olarak gerçekten 1. Sınıf bir koltuk. Deri koltuk almamakla da çok doğru karar vermişim. Bunun üzerindeki malzeme çok iyi. Genel olarak verdiğim para konusunda da çok memnunum. Piyasaya bakıldığında malzeme kalitesine göre nispeten ucuz. Benim aldığım modelde titreşim özelliği de var. Bunu da tavsiye ederim. Bel fıtığından dolayı tercih ettiğim bu modelde 4-5 saat sıkıntısız bilgisayar başında vakit geçirebiliyorum. Size önerim koltuk alırken eğer varsa imkanınız aklınızdaki modelleri denemeniz. Çünkü herkesin vücut tipi farklı bir modelde rahat ediyor. Yine sorunuz olursa cevaplarım.Hoca merhaba 1 ayı geçmiş almanız üzerinden yorum yaparmısınız var mı koltukta bir sıkıntı veya olumsuz gözünüze çarpan bir durum?