- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynn xprime King aldığımda onu yaşadım çok terletiyorduderi alma gölet oluşur koltukta
Aynn xprime King aldığımda onu yaşadım çok terletiyorduderi alma gölet oluşur koltukta
Hawk future satın aldım sizce nasılTerletmesini istemiyorsan Exvega kumaş dokuma al premium kumaş alma.
exvega ve hawkta olumsuz yorum yapanlarda olmuş oturma yeri kırılıyor diye de genede aldımİyi hocam aynı şey sayılır zaten içinize bu sindiyse bu olsun. Hayırlı olsun.
Ben de okudum bir sürü şey halıda kaymıyor tekerleği,gereksiz ağır falan diye geldi memnunum şuan. Takmayın en fazla gönderirsiniz geri.Ya
exvega ve hawkta olumsuz yorum yapanlarda olmuş oturma yeri kırılıyor diye de genede aldım![]()
Merhabalar gaming oyuncu koltuğu arıyorum güçlü ve sağlam f/p odaklı rahat ve ergonomik. En önemlisi ise rahatlıkla 150 160 kg bir insanı taşıyabilecek bir oyuncu koltuğu arıyorum. Lütfen önerilerinizi bekliyorum. Birde vade farksız taksitli varsa harika olur.
Sizde hangisi mevcutBen de okudum bir sürü şey halıda kaymıyor tekerleği,gereksiz ağır falan diye geldi memnunum şuan. Takmayın en fazla gönderirsiniz geri.
Hocam çıkarım da hala kararsızım Allaha emanet satın aldım hawk future yi heran vazgecebilirim almaktan o derece![]()
xDrive Kasırga Profesyonel Oyuncu Koltuğu Yeşil/Siyah
xDrive Kasırga Oyuncu Koltuğu ergonomik rahat oturumu ile birlikte kısa süreli dinlenmelere uygun olarak 135 derece geriye yatabilme özelliğine sahiptir.www.xdrive.com.tr
9500 e çıkabilirseniz bunu öneriyorum 2 yıldır kullanmaktayım paslanma,yırtılma,soyulma hiçbir sorun yok.
Andromeda 2024 Mevcut 6aya yakındır kullanıyorum.Sizde hangisi mevcut
Vallaha en uygununu bulursunuz inşallah.Sizde hangisi mevcut
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ho
Hocam çıkarım da hala kararsızım Allaha emanet satın aldım hawk future yi heran vazgecebilirim almaktan o derece![]()
Hepsi de türk markası bilemiyorum ya kararsızım hawk duydum güzel diyorlar exvegaya afedersin bol bol sovuyorlar ama aralarında iyi bahsedenler var hawkta daha çok iyi yorum daha az şikayet oluyor xdrive herhalde liderliği hawka kaptırdı tr de xdrive çok tercih edilmiyor eskisi gibi sanırımAndromeda 2024 Mevcut 6aya yakındır kullanıyorum.