Neler Yeni

Oyuncu Koltuğu Seçimi | xDrive 15'Li / xDrive Anka

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,310
İsim
Berk
Selamlar
Bu iki koltuktan birini alacağım. Olmazsa olmaz önceliğim mümkün olduğunca kumaş olsun. Sadece kullanım alanı değil arkası, yastığı komple kumaş istiyorum. Çünkü daha önce suni kullandım sürekli bir süre havalanıyor daha sonra dökülmeye başlıyor. Bu iki koltuk incelediğim kadarıyla komple kumaş sadece ankanın yastığında ve boyun hizasındaki bir iki detay suni deri gibi geldi ama emin olamadım görmeden alacağım için kullanan arkadaşlardan bir yorum bekliyorum. Şuan için anka düşünüyorum. Görünüş olarak bu tip bir koltuk alacağım. Başka marka önerileriniz varsa yazabilirsiniz ama bilinen bir kaç marka dışında almak istemiyorum.

- 15'Li

- Anka

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
570
İsim
Volkan
Exvega Vesta itopyada uygundu

MeeT35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Er
Selamlar
Bu iki koltuktan birini alacağım. Olmazsa olmaz önceliğim mümkün olduğunca kumaş olsun. Sadece kullanım alanı değil arkası, yastığı komple kumaş istiyorum. Çünkü daha önce suni kullandım sürekli bir süre havalanıyor daha sonra dökülmeye başlıyor. Bu iki koltuk incelediğim kadarıyla komple kumaş sadece ankanın yastığında ve boyun hizasındaki bir iki detay suni deri gibi geldi ama emin olamadım görmeden alacağım için kullanan arkadaşlardan bir yorum bekliyorum. Şuan için anka düşünüyorum. Görünüş olarak bu tip bir koltuk alacağım. Başka marka önerileriniz varsa yazabilirsiniz ama bilinen bir kaç marka dışında almak istemiyorum.

- 15'Li

- Anka
https://www.amazon.com.tr/dp/B09QBT9JD2?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
7k+ iken bu koltuğu aldım götün büyükse önermem oturma kısmı biraz dar ve boyun desteği çok yukarıda ama koltuğu kullandığım 2 aydır yatağa sadece yatmak için girmeye başladım öyle bir konfor

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,310
İsim
Berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ilk defa görüyorum bu markayı yeni mi çıktı piyasaya, sitesi pek güven vermedi ama belli olmaz fena değilmiş

edit:
şöyle bir video buldum benim için böyle ince detaylar çok önemli sanırım es geçeceğim

bir de incelemelerine baktım ucuz kumaş kullanılmış hiç kaliteli durmuyor yoksa bana mı öyle geliyor anlamadım çok kötü
20220705_104903-scaled.jpg

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,163
Üyeler
163,792
Son üye
QualityController
Top Bottom