Rebelx Zenithbütcem 3-4k oyuncu koltuk istiyorum fakat normal ofis koltuğuda olabilir bu bütçelerde zor bulurum gibi geliyor ama denemekte fayda var![]()
Ben bi ara almak istemiştim bolca yorumlarını okudum iki ürünün de rebelx daha rahat diyebilirim türksit'e göre ama ben vazgeçtim sizde vazgeçin bence biriktirin. Hawk fab v4 şu an indirimde 7.5k'ya onu alın kafanız rahat olsun.rahatmıdır kullandınızmı önceden çünkü rahatlık şuan benim için ön planda
bu hawk fanlığı neden var hocam extra nesi var hawkın?(bilmediğimden soruyorum)Ben bi ara almak istemiştim bolca yorumlarını okudum iki ürünün de rebelx daha rahat diyebilirim türksit'e göre ama ben vazgeçtim sizde vazgeçin bence biriktirin. Hawk fab v4 şu an indirimde 7.5k'ya onu alın kafanız rahat olsun.
Hocam fanlık değil bendeki ben onu almaya karar verdim. Neyi var neyi yok alınca göreceğiz bilgim yok şu anda ama koltukla alakalı olarak koltuk çok satılıyor ve sağlam da bir marka. İndirime de girince gözüme onu kestirdim. Herhangi bir farkı yoktur bence muadillerine nazaran ama o benim radarıma girdi hocam.bu hawk fanlığı neden var hocam extra nesi var hawkın?(bilmediğimden soruyorum)
bende xrancer markasına yöneldim yerli üretimHocam fanlık değil bendeki ben onu almaya karar verdim. Neyi var neyi yok alınca göreceğiz bigim yok şu anda ama koltukla alakalı olarak koltuk çok satılıyor ve sağlam da bir marka. İndirime de girince gözüme onu kestirdim. Herhangi bir farkı yoktur bence muadillerine nazaran ama o benim radarıma girdi hocam.
Ben çok araştırdım. Noldu biliyo musunuz hawkı kötülediler xdrive yöneldim, xdrive kötülediler exvegaya yöneldim, o da kötü çıkınca son olarak bunda karar kıldım. Çok araştırdım ve deli oldum. Artık araştırmayı bıraktım ve kafam rahatladı.bende xrancer markasına yöneldim yerli üretim