Oyuncu Koltuğu Tavsiye

WortecX

80+
Reaksiyon skoru
5
bütcem 3-4k oyuncu koltuk istiyorum fakat normal ofis koltuğuda olabilir bu bütçelerde zor bulurum gibi geliyor ama denemekte fayda var :D

Rebelx koltukları fena değil. Türksit daş gibi (gerçek manada).

rahatmıdır kullandınızmı önceden çünkü rahatlık şuan benim için ön planda
Ben bi ara almak istemiştim bolca yorumlarını okudum iki ürünün de rebelx daha rahat diyebilirim türksit'e göre ama ben vazgeçtim sizde vazgeçin bence biriktirin. Hawk fab v4 şu an indirimde 7.5k'ya onu alın kafanız rahat olsun.

Ben bi ara almak istemiştim bolca yorumlarını okudum iki ürünün de rebelx daha rahat diyebilirim türksit'e göre ama ben vazgeçtim sizde vazgeçin bence biriktirin. Hawk fab v4 şu an indirimde 7.5k'ya onu alın kafanız rahat olsun.
bu hawk fanlığı neden var hocam extra nesi var hawkın?(bilmediğimden soruyorum)

bu hawk fanlığı neden var hocam extra nesi var hawkın?(bilmediğimden soruyorum)
Hocam fanlık değil bendeki ben onu almaya karar verdim. Neyi var neyi yok alınca göreceğiz bilgim yok şu anda ama koltukla alakalı olarak koltuk çok satılıyor ve sağlam da bir marka. İndirime de girince gözüme onu kestirdim. Herhangi bir farkı yoktur bence muadillerine nazaran ama o benim radarıma girdi hocam.

Hocam fanlık değil bendeki ben onu almaya karar verdim. Neyi var neyi yok alınca göreceğiz bigim yok şu anda ama koltukla alakalı olarak koltuk çok satılıyor ve sağlam da bir marka. İndirime de girince gözüme onu kestirdim. Herhangi bir farkı yoktur bence muadillerine nazaran ama o benim radarıma girdi hocam.
bende xrancer markasına yöneldim yerli üretim

bende xrancer markasına yöneldim yerli üretim
Ben çok araştırdım. Noldu biliyo musunuz hawkı kötülediler xdrive yöneldim, xdrive kötülediler exvegaya yöneldim, o da kötü çıkınca son olarak bunda karar kıldım. Çok araştırdım ve deli oldum. Artık araştırmayı bıraktım ve kafam rahatladı.
Şu an o dediğiniz koltuğa da bakasım geldi içimden ama yooook artık araştırma işi yoooook kendimce deli oluyorum herkes bişeyine bişey diyor kafam allak bullak oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,320
Üyeler
183,786
Son üye
MemoScofield
Geri