Oyuncu Koltuğu Tavsiyesi

Exisive

80+
Reaksiyon skoru
20
Merhaba oyuncu koltuğu alıcam ama pek düzgün bulamadım Max 850 tl (n11 trendyol hepsiburada gittigidiyor sadece bu siteler olursa sevinirim) oyuncuğu koltuğu tavsiye lazım
Not:Yükseklik ayarı ve arkaya yatmalı almayı düşünüyorum ona göre tavsiye yapabilirmisiniz

XFLY Koltuklarını denedim, olmadı sığmadım, Ofisel koltuklarına baktım Xprime serisi koltuk alacaktım, bütçemi arttırmaya karar verdim çünkü ucuz koltuk alınmaz, boynunuz boşta kaldığı her dakika gelecekte sizin fiziğinizi bozar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçenizi biraz arttırıp Xprime koltuklara yönelebilirsiniz, fena değil.

XFLY Koltuklarını denedim, olmadı sığmadım, Ofisel koltuklarına baktım Xprime serisi koltuk alacaktım, bütçemi arttırmaya karar verdim çünkü ucuz koltuk alınmaz, boynunuz boşta kaldığı her dakika gelecekte sizin fiziğinizi bozar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçenizi biraz arttırıp Xprime koltuklara yönelebilirsiniz, fena değil.
hocam zaten 600 den çıktım buna 6000 tl yeni sistem aldım çünkü

Ofisel'deki koltuklara bakabilirsiniz o zaman, dediğim gibi boynunuz ne kadar havada kalırsa uzun vadede o kadar sıkıntı çekersiniz, çekiyorumda.

180-90 kiloyum, çoğu ucuz koltuğu denedim ve uzun vadede rahat edemeyeceğimi anladım, figürlerimin yarısını satıp 850TL'nin üstüne 1K koydum şu an koltuk bakıyorum.

Çok fena değil ama sanırım şöyle oluyor sen boynunu yasladığında sırtın boşta kalıyor, sırtını yaslamak o koltuk yapısında çok zor, başlık çıkıyorsa alınılabilir. Görünüş olarak çok kötü değil.

Çok fena değil ama sanırım şöyle oluyor sen boynunu yasladığında sırtın boşta kalıyor, sırtını yaslamak o koltuk yapısında çok zor, başlık çıkıyorsa alınılabilir. Görünüş olarak çok kötü değil.
birde Türksit concorde ver o nasıldır hocam ?

Malzeme kalitesi olarak ortalama, vücudunuzu tam olarak yaslayabiliyorsunuz.

Bütçeniz yetiyorsa alınılabilir, beğenmezseniz 14 gün içerisinde iade edin.

Geri