Oyuncu koltuğu tercihi 10-15k arası

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
15000
Oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum aklımda 10-15 arası bir fiyat var exvegaya yöneldim ama orda da andromeda ve pandora modelleri arasında kaldım normal fiyatları aynı indirimle pandora 1k daha fazla inmiş fiyat ne tercih etmeliyim

Bende sizin gibi arada kaldım ve sordum aralarındaki fark tasarım teknik olarak fark yok birinin sırt kısmı daha geniş vs demişlerdi ama ben kendim Andromeda modelini sipariş verdim

Son düzenleme:
Bende sizin gibi arada kaldım ve sordum aralarındaki fark tasarım teknik olarak fark yok birinin sırt kısmı daha geniş vs demişlerdi ama ben kendim Andromeda modelini sipariş verdim
Hocam şuan pandora 1k daha ucuz 1k daha fazla vermeye değecek bi fark var mı

Oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum aklımda 10-15 arası bir fiyat var exvegaya yöneldim ama orda da andromeda ve pandora modelleri arasında kaldım normal fiyatları aynı indirimle pandora 1k daha fazla inmiş fiyat ne tercih etmeliyim
Titanseat throne/hawk fatura pro ikisinden biri

ikea markus. eskiden medium-large diye ayrılmadığı vakit aldıydım (medium modele tekabül ediyor, large yeni çıktı) memnunum. 10 yıl ikea garantiside cabası. arkadaşın oyuncu sandalyesi 5 yıl sonra kırıldı mesela. 10 yıl garanti mobilyada önemli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,300
Üyeler
191,063
Son üye
Nevin
Geri