Masa güzel ama koltuk düşündüğü teşekkürlerOfis Koltuk & Kanepe Modelleri ve Fiyatları - n11
Ofis Koltuk & Kanepe ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Ofis Koltuk & Kanepe çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.comMasa--Evdemo Çalışma Masası & Bilgisayar Masası - GittiGidiyor
Evdemo Çalışma, Bilgisayar Masası modelleri GittiGidiyor'da! Konforlu bir şekilde çalışabilmenizi sağlayacak olan en şık ve en uygun fiyatlı çalışma, bilgisayar masası çeşitleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
search&utm_content=429064711657&utm_term=101179917593&ga_prodid=532968303&ga_merchantid=152555460&sc_gcsp=gg&gclid=CjwKCAjw7e_0BRB7EiwAlH-goFACXRaktPt3MfElNIf7crFUE627wQTqvPuVIDIH0_e8N4eBlzvhbBoCQxoQAvD_BwE
Knk anca o oraya masa alırsın altına da balkon sandalyesi çek artıkArkadaşlar ikisi toplam 700 TL filan ayırabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Masa güzel ama koltuk düşündüğü teşekkürler
Dostum zamanında harika bi koltuğum vardı ama şehir değiştirince kardeşime bıraktım ve artık fazla para vermek istemiyorum benim zamanımda alıştık koltuk şuan nerden baksan 2kKnk anca o oraya masa alırsın altına da balkon sandalyesi çek artık
Kanka valla kardeş bu geri al yapcak bişey yok yoksa pek iyi bir masa bulamazsın 400tlyeDostum zamanında harika bi koltuğum vardı ama şehir değiştirince kardeşime bıraktım ve artık fazla para vermek istemiyorum benim zamanımda alıştık koltuk şuan nerden baksan 2k
PC MASASI ALMANA GEREK YOK KARBON FİBERLE KAPLA AL SANA OYUNCU MASASIMeraba arkadaşlar Oyuncu koltuğu ve PC masası önerinizi alırım monitör 27lik
Önerebileceğin pahalı koltuk var mıArkadaşın önerdiği masa güzel ama beyaz rengini tercih etsen daha sade ve hoş durur.Koltuk olarak da bence ucuz oyuncu koltuklarına yönelme ileride çok pişman olursun,gıcırtı ses yapıyor,alt süngeri kağıt gibi eriyor ve çok terletiyor uzun süreli kullanımda.En iyisi fileli ofis koltuklarına bakman hem terletme yapmaz hem işini görür