Oyuncu Koltuğu veya Patron Koltuğu

Gidip denemek şart o zaman çok uçuk fiyatlara koltuklar var anlamış değilim.

Gidip denemek şart o zaman çok uçuk fiyatlara koltuklar var anlamış değilim.
oyuncu koltuğu adı altına 1 metre kırmızı kauçuk kumaş ile bezenen bir koltuğun fiyatına ek olarak 600 tl ekliyorlar minumum çok ilginç

Yaklaşık 3 senedir bu koltuğu kullanıyorum oyuncu koltuğu olarak geçmese de baya rahat evde 2 çocuk var oğlan üzerinden inmiyor ama yine de derisinde falan bi sıkıntı da çıkmadı. Fiyatı da 1000 liradan düşük bir bakın derim. Hatta ikea'ya uğrama şansınız varsa yerinde de denemiş olursunuz beğenirseniz alırsınız.

Şu marka basma olayı çok can yakıyor gerçekten o yüzden düzgün üretim yapıp çıkaran yerden yakalamak gerekiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yaklaşık 3 senedir bu koltuğu kullanıyorum oyuncu koltuğu olarak geçmese de baya rahat evde 2 çocuk var oğlan üzerinden inmiyor ama yine de derisinde falan bi sıkıntı da çıkmadı. Fiyatı da 1000 liradan düşük bir bakın derim. Hatta ikea'ya uğrama şansınız varsa yerinde de denemiş olursunuz beğenirseniz alırsınız.
Çok sağlam ve rahat görünüyor hocam bakma şansım olursa bakacağım ama şu minderli olanlar acaba daha mı rahat diye düşünüyorum

Şu marka basma olayı çok can yakıyor gerçekten o yüzden düzgün üretim yapıp çıkaran yerden yakalamak gerekiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok sağlam ve rahat görünüyor hocam bakma şansım olursa bakacağım ama şu minderli olanlar acaba daha mı rahat diye düşünüyorum
ben ihtiyaç duymadım ama internette ortopedik sırt destekleri satılıyor onlara daha bakabilirsiniz. Şuan piayasadaki bir çok koltuk sadece makyajlanarak oyuncu koltuğu adı altında ederinden fazla fiyatlara satılıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,287
Üyeler
192,675
Son üye
Kayra Bey
Geri