12 saat ders çalışmışlığım var bu koltuktanasıl rahatmı
oyun için de harika
arkaya yatıyor yükseltme ayarı da var
12 saat ders çalışmışlığım var bu koltuktanasıl rahatmı
ve fiyatı bu kadar çok iyi12 saat ders çalışmışlığım var bu koltukta
oyun için de harika
arkaya yatıyor yükseltme ayarı da var
oyuncu koltuğu adı altına 1 metre kırmızı kauçuk kumaş ile bezenen bir koltuğun fiyatına ek olarak 600 tl ekliyorlar minumum çok ilginçGidip denemek şart o zaman çok uçuk fiyatlara koltuklar var anlamış değilim.
Çok sağlam ve rahat görünüyor hocam bakma şansım olursa bakacağım ama şu minderli olanlar acaba daha mı rahat diye düşünüyorumYaklaşık 3 senedir bu koltuğu kullanıyorum oyuncu koltuğu olarak geçmese de baya rahat evde 2 çocuk var oğlan üzerinden inmiyor ama yine de derisinde falan bi sıkıntı da çıkmadı. Fiyatı da 1000 liradan düşük bir bakın derim. Hatta ikea'ya uğrama şansınız varsa yerinde de denemiş olursunuz beğenirseniz alırsınız.
https://www.trendyol.com/rampage/ga...MI-uyumJru7QIVbBDmCh1cnQAqEAQYAiABEgIrsvD_BwE indirimde 1000-1100tlArkadaşlar limitin 1000 lira oyuncu koltuğu ya da patron koltuğu arıyorum görüntüsü umrumda değil amaç rahat ettirsin malzemesi kaliteli olsun çünkü yeri geliyor 6-7 saat aralıksız oynuyorum.
ben ihtiyaç duymadım ama internette ortopedik sırt destekleri satılıyor onlara daha bakabilirsiniz. Şuan piayasadaki bir çok koltuk sadece makyajlanarak oyuncu koltuğu adı altında ederinden fazla fiyatlara satılıyor.Şu marka basma olayı çok can yakıyor gerçekten o yüzden düzgün üretim yapıp çıkaran yerden yakalamak gerekiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Çok sağlam ve rahat görünüyor hocam bakma şansım olursa bakacağım ama şu minderli olanlar acaba daha mı rahat diye düşünüyorum