bence düşük bütçe ile oyuncu koltuğu alınacağına o paraya güzel bir ofis koltuğu alınabilir ama bez olmasına dikkat edin trendyola vs yazarsanız çıkar zatenŞuanda bildiğiniz kıraathane sandalyesi ile kullanıyorum bilgisayarı. Nasıl bir koltuk önerirsiniz? Bütçe olarak çok bir şey ayıramam. Türksit markasını gördük nasıldır?
çok araştırdım bu ara bütçen nedir hocam ben xdrive sipariş verdim yeni gelince onunla alakalı yorumumu yaparımLink atabilir misin örnek olarak
Hangi modelini aldın reis ve bakmam gereken ne var özellik olarak söylersen sevinirim. Bütçe olarak net bir bütçem yok ama hemen hemen 5k diyebilirizçok araştırdım bu ara bütçen nedir hocam ben xdrive sipariş verdim yeni gelince onunla alakalı yorumumu yaparım
çok araştırdım bu ara bütçen nedir hocam ben xdrive sipariş verdim yeni gelince onunla alakalı yorumumu yaparımLink atabilir misin örnek olarak
bütcen biraz az kardo kesin bütçen omu çıkabiliyomusun ben Xdrive 15li plus aldım 6800 e geldiHangi modelini aldın reis ve bakmam gereken ne var özellik olarak söylersen sevinirim. Bütçe olarak net bir bütçem yok ama hemen hemen 5k diyebiliriz
Bakıcam ya mobilyacidan tekli koltuk da alabilirim sağol tavsiye içinçok araştırdım bu ara bütçen nedir hocam ben xdrive sipariş verdim yeni gelince onunla alakalı yorumumu yaparım
bütcen biraz az kardo kesin bütçen omu çıkabiliyomusun ben Xdrive 15li plus aldım 6800 e geldi