Erdnckara
80+
Dahası
Merhabalar x firmasından bir adet oyuncu koltuğu aldım. Aldığıma bin pişman ettiler 5 ay oldu yaklaşık daha bugun koltuk tam anlamıyla içime sindi. Koltuğu ilk gönderdiklerin de sağa doğru yatık olduğunu gördüm düzeltilebilir diye iletişime geçtim gözle görülür şekilde oturma tablasinda yamukluk vardı ama bana inatla pistonda olduğunu söylediler ve piston ve yıldız ayak gönderdiler ve değişecek olan parçaları mağdur olmamam için urun gelince yollayın dediler neyse o pistonun gelmesi 2 ay sürdü bana hergün yolladık yolluyoruz diyerek kandırdılar.2 ay sonunda piston ve yıldız ayak elime ulaştı.Ama tabii ki sorun düzelmedi ve yeniden iletişime geçtim yaklaşık derdimi anlatabilmem 1 ay kadar sürdü iade etmek istedim süre geçti dediler ve elimde bir koz olsun diye hemde tek seferde gitsin anlaşarak bende kalan fazla parçaları göndermedim ve sonunda ürün komple değiştirmiş olalım diye alt tabla ve sırt tablaları kolçakları yeniden göndereceklerini söylediler.Ve tabi gönderirler mi yaklaşık 2 ayda onu gönderdik gönderiyoruz diye oyaladılar ve darlamam sonucu gonderildi.Şuan elimde iki tane koltuk var yani ufak detayları eksik olsada ben bu koltuğun fazla parçalarını artık bu firmaya gıcık kaptigim icin göndermek cok içime sinmiyor ama göndermessem herhangi bir sorun dert açar mı başıma yemin ediyorum koltuğunda degilim kaldırıp çöpe atarım ama yinede göndermek içime sinmiyor ama bir yaptırımı olur mu hak talep edebilirler mi bana değişim icin garanti kapsamında parça gönderdiler sonucta garantiden yenisini yolladılar elimdeki arızalı olduğu için ama koltuk düzelsin diye iade edeceğime dair mesajlar var tabii ki. Siz ne düşünüyorsunuz iade etmeli miyim etmemeli miyim 5 ay beklediğim icin bir ceza vermek istiyorum onlara.Koltukla ilgili detaylı süreci konu olarak açaçağım.
Son düzenleme: