Neler Yeni

Öneri Oyuncu koltuğunun değişimden gelen parçalar iade etmezsem ne olur

Erdnckara

80+
Katılım
5 Aralık 2021
Mesajlar
103
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
Konum
samsun
İsim
Erdinç Kara
Merhabalar x firmasından bir adet oyuncu koltuğu aldım. Aldığıma bin pişman ettiler 5 ay oldu yaklaşık daha bugun koltuk tam anlamıyla içime sindi. Koltuğu ilk gönderdiklerin de sağa doğru yatık olduğunu gördüm düzeltilebilir diye iletişime geçtim gözle görülür şekilde oturma tablasinda yamukluk vardı ama bana inatla pistonda olduğunu söylediler ve piston ve yıldız ayak gönderdiler ve değişecek olan parçaları mağdur olmamam için urun gelince yollayın dediler neyse o pistonun gelmesi 2 ay sürdü bana hergün yolladık yolluyoruz diyerek kandırdılar.2 ay sonunda piston ve yıldız ayak elime ulaştı.Ama tabii ki sorun düzelmedi ve yeniden iletişime geçtim yaklaşık derdimi anlatabilmem 1 ay kadar sürdü iade etmek istedim süre geçti dediler ve elimde bir koz olsun diye hemde tek seferde gitsin anlaşarak bende kalan fazla parçaları göndermedim ve sonunda ürün komple değiştirmiş olalım diye alt tabla ve sırt tablaları kolçakları yeniden göndereceklerini söylediler.Ve tabi gönderirler mi yaklaşık 2 ayda onu gönderdik gönderiyoruz diye oyaladılar ve darlamam sonucu gonderildi.Şuan elimde iki tane koltuk var yani ufak detayları eksik olsada ben bu koltuğun fazla parçalarını artık bu firmaya gıcık kaptigim icin göndermek cok içime sinmiyor ama göndermessem herhangi bir sorun dert açar mı başıma yemin ediyorum koltuğunda degilim kaldırıp çöpe atarım ama yinede göndermek içime sinmiyor ama bir yaptırımı olur mu hak talep edebilirler mi bana değişim icin garanti kapsamında parça gönderdiler sonucta garantiden yenisini yolladılar elimdeki arızalı olduğu için ama koltuk düzelsin diye iade edeceğime dair mesajlar var tabii ki. Siz ne düşünüyorsunuz iade etmeli miyim etmemeli miyim 5 ay beklediğim icin bir ceza vermek istiyorum onlara.Koltukla ilgili detaylı süreci konu olarak açaçağım.
 
Son düzenleme:

Furkan Karagülle

80+ Platinum
Katılım
6 Nisan 2020
Mesajlar
17,066
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,960
Yaş
20
Konum
Amasya, Türkiye
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Facebook
furkan.karagulle.7399
Twitter
FurkanKrgle
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113
Hakka girersiniz. Marka ve mağazayı söylersiniz biz de oradan alışveriş yapmayız. En iyi cezayı bu şekilde verebilirsin.
 

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Katılım
7 Aralık 2020
Mesajlar
3,777
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,583
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Markayı söyle millet ona göre alışveriş yapsın oradan. Ve bence boşver gönder gitsin koltuğu
 
Katılım
13 Temmuz 2021
Mesajlar
302
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Emir İşsever
Merhaba Kral. Şikayetvar'da paylaşabilirsiniz bu sorunu. Çözüme ulaşmasa bu tür problemlerden dolayı satışı azalır ve artık ciddiyete bindirirler bu gibi sorunları. :)
 

Erdnckara

80+
Katılım
5 Aralık 2021
Mesajlar
103
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
Konum
samsun
İsim
Erdinç Kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Bunlar ilgili direk konu açacağım yaşadığım süreçle ilgili firma forumlari takip ettigi için marka belirtmek istemedim hemen buralardan kendini aklamaya çalışıyor. E.x.v.e.g.a bu şekilde yazarsam sanırım yansımaz.
 

bosmang

80+
Katılım
7 Nisan 2022
Mesajlar
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
arda saydar
Merhaba bende koltuk almayı düşüyordum markayı söylersen aklımdaysa çıkarayım o markayı.
 

Erdnckara

80+
Katılım
5 Aralık 2021
Mesajlar
103
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
Konum
samsun
İsim
Erdinç Kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
Zaten hak hukuk düşündüğümden arada kaldım yoksa iade etmem geçerim ama hak hukuk birde iade sürecide sıkıntı koskoca kutu evden aldırana kadar ups kargoya bir sürü teferruat var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba bende koltuk almayı düşüyordum markayı söylersen aklımdaysa çıkarayım o markayı.
en güzeli göndermek sanırım o yüzden markayıda açıklamakta sorun görmüyorum daha marka EXVEGA.
Lafta müşteri memnuniyeti diye diye laf salatası yapmaktan geçiştirmekten başka yaptıkları iş yok. Biraz uygun ve diğer koltuklara göre geniş kumaş kalitesinde falan herhangi bir sorun yok ama işcilik berbat size gelen malzemenin düzgün olup olmaması tamamen şans işi o kadar önemsemiyorlarki değişime gelen kolcakların ikisinide sağ koymuşlar mesela o kadar söyledim kontrol etmeden çıkartmayın diye. Sonuçta çok büyük bir firma değil bu kadar müşteri yoğunluğu azken özentisizlik saçma geldi bana.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Marka EXVEGA arkadaşlar uzak durun.Biraz fazla verin daha büyük işini ciddi yapan firmalardan satın alın.
 
Son düzenleme:

Erdnckara

80+
Katılım
5 Aralık 2021
Mesajlar
103
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
Konum
samsun
İsim
Erdinç Kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
Markayı söylesene alışveriş yapmayalım neden gizli tutuyosun
fazla parçaları iade edip etmeme konusunda kararsız kaldığım için açıklamak istemedim.Exvega
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhabalar EXVEGA firmasından bir adet oyuncu koltuğu aldım. Aldığıma bin pişman ettiler 5 ay oldu yaklaşık daha bugun koltuk tam anlamıyla içime sindi. Koltuğu ilk gönderdiklerin de sağa doğru yatık olduğunu gördüm düzeltilebilir diye iletişime geçtim gözle görülür şekilde oturma tablasinda yamukluk vardı ama bana inatla pistonda olduğunu söylediler ve piston ve yıldız ayak gönderdiler ve değişecek olan parçaları mağdur olmamam için urun gelince yollayın dediler neyse o pistonun gelmesi 2 ay sürdü bana hergün yolladık yolluyoruz diyerek kandırdılar.2 ay sonunda piston ve yıldız ayak elime ulaştı.Ama tabii ki sorun düzelmedi ve yeniden iletişime geçtim yaklaşık derdimi anlatabilmem 1 ay kadar sürdü iade etmek istedim süre geçti dediler ve elimde bir koz olsun diye hemde tek seferde gitsin anlaşarak bende kalan fazla parçaları göndermedim ve sonunda ürün komple değiştirmiş olalım diye alt tabla ve sırt tablaları kolçakları yeniden göndereceklerini söylediler.Ve tabi gönderirler mi yaklaşık 2 ayda onu gönderdik gönderiyoruz diye oyaladılar ve darlamam sonucu gonderildi.Şuan elimde iki tane koltuk var yani ufak detayları eksik olsada ben bu koltuğun fazla parçalarını artık bu firmaya gıcık kaptigim icin göndermek cok içime sinmiyor ama göndermessem herhangi bir sorun dert açar mı başıma yemin ediyorum koltuğunda degilim kaldırıp çöpe atarım ama yinede göndermek içime sinmiyor ama bir yaptırımı olur mu hak talep edebilirler mi bana değişim icin garanti kapsamında parça gönderdiler sonucta garantiden yenisini yolladılar elimdeki arızalı olduğu için ama koltuk düzelsin diye iade edeceğime dair mesajlar var tabii ki.Siz ne düşünüyorsunuz iade etmeli miyim etmemeli miyim 5 ay beklediğim icin bir ceza vermek istiyorum onlara.Koltukla ilgili detaylı süreci konu olarak açaçağım.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/exvega-oyuncu-koltugu-deneyim-ve-pismanligim.526397/
Tüm süreci uzun uzun anlattım.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
936,779
Mesajlar
8,531,173
Üyeler
147,211
Son üye
kataki
Top Bottom