Neler Yeni

Oyuncu Kulaklıgı (3-6 Bin TL Arası)

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
muammer temur
Bütçe
6000
Merhaba Arkadaşlar .
Siteye Yeni Üye oldum . Üye olmamdaki En Büyük Sebep, SteelSeries Ar 7 Kulaklığımın bozulması oldu . Oyuncu Kulaklığı arıyordum O kadar çok kulaklık var kı kararsız kaldım. 3 ile 6 bin TL arası kulaklık arıyorum

Daha önce kullandığım kulaklık SteelSeries Artıcs 7

Aklımda bulunan Model SteelSeries Nova 7 wireless ile Logitech G733 Bunlardan daha iyi kulaklık var mı ? varsa hangileri iyisi kötüsü ile yorumlarını yazabilirseniz sevinirim . İyi Günler ve Teşekkürler...

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,107
İsim
kilan embappe
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
muammer temur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,107
İsim
kilan embappe
ürünü kullandın mı ? yoksa internette gördün o yüzden mi tavsiye ettin
Nerde 3500 TL lik kulaklık kullanmak...

Hocam bu ürünün kalitesini anlamak zor değil 😅

O paraları vereceksen sennheiser gibi markalara yönel 6k paraya Logitech Razer falan kim bu kulaklık şampiyonlar ligi...

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
muammer temur
video izledin mi bilmiyorum ama ses kartı olmadan yada amfı olmadan tam performansı alamıyorsun bende 2 side yok malesef

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Merhaba Arkadaşlar .
Siteye Yeni Üye oldum . Üye olmamdaki En Büyük Sebep, SteelSeries Ar 7 Kulaklığımın bozulması oldu . Oyuncu Kulaklığı arıyordum O kadar çok kulaklık var kı kararsız kaldım. 3 ile 6 bin TL arası kulaklık arıyorum

Aklımda bulunan Model SteelSeries Nova 7 wireless ile Logitech G733 Bunlardan daha iyi kulaklık var mı ? varsa hangileri iyisi kötüsü ile yorumlarını yazabilirseniz sevinirim . İyi Günler ve Teşekkürler...

bunlarından birisini al geç dostum üzmez , hyperx gibi dandik markalara yönelme :

buda alınabilir : https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,657202610.html

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
muammer temur
Aklim nova 7 den yana . yanlı giriş typ C benim bilgisayarda type C yok nasıkl baglıyacam kablolu baglantı istemiyorum

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
yavuz bulut
Merhaba Arkadaşlar .

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
muammer temur
kendi kutu içinden mi cıkıyor . onu bagladıgımda her hangi bir sorun oluyor mu ses kayıp kalitesi

Foorkow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan
Dostum selam, Arctis nova serisinden bir kulaklık kullanıyorum ve çok memnunum ama onun dışında arkadaşlardan birinin de önerdiği Sennheiser serisinden GSP350 kulaklığını kullanmıştım ses kalitesi ve mikrofon bakımından iyi bir kulaklıktı. Özellikle mikrofonu gerçekten çok iyi. GSP500’de ondan aşağı kalır değil. Ama ben sana Nova 7 wireless kulaklığını tavsiye ederim. Ancak bütçen müsaitse Nova pro wired kulaklığını da araştırabilirsin. Tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
muammer temur
sony h9 kualklık mı yoksa steel series nova pro wireless mi,

Top Bottom