Ben de Rampage'e pek güvenmiyorum. Bi ara ben de düşündüm onu fakat aldığım kulaklığın mikrofonunu kullanmayacağım. Normal bir mikrofon alacağım daha rahat olması açısından. Bundan dolayı da hem biraz bütçe daralıyor hem de bildiğim kadarıyla onun mikrofonu çıkmıyor.Üstüne 50 TL koyabilirsen itopya'da bir zamanların efsanesi var. O bütçe için rampage önermem ben biraz güvenmiyorum rampage markasına o yüzden marka bir kulaklık almayı tercih ederdim önerim şudur.
Logitech G332 Kablolu Gaming Kulaklık | ITOPYA
Logitech G332 Kablolu Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 981-000757 ITOPYA'da.www.itopya.com
Teşekkürler ama Gamenote'a pek güvenilebileceğini zannetmiyorum.Gamenote h2002d
rampage comfort 210 TL'ye almıştım kullanıyorum 2hafta oldu mikrofon kalitesi ve oyunlarda ses kasması çok iyi dostumrampage comfort öneririm kullanıyorum memnunum
Teşekkürler.HS35 önermem mikrofonu ses sekmesi yapıyor. Fakat ayrı bir mikrofon alacağım demiştiniz bu sorun ortadan kalkar. Ses konusunda bir fikrim yok kullanan bir arkadaşım var memnundu.
aynen iyi kulaklıkrampage comfort 210 TL'ye almıştım kullanıyorum 2hafta oldu mikrofon kalitesi ve oyunlarda ses kasması çok iyi dostum