Neler Yeni

Oyuncu Laptop öneriniz varmı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yusuf
Bütçe
35000
Merhaba beyler ben laptop alcam sizin önerileriniz varmı? Be birtane buldum size sormak istedim acer nitro 5 rtx 4050,i5-12450H 16gb ram 1tb m2 ssd 34.600 tl fiyatı nasıl sizce?

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,331
İsim
C Ş
Merhaba beyler ben laptop alcam sizin önerileriniz varmı? Be birtane buldum size sormak istedim acer nitro 5 rtx 4050,i5-12450H 16gb ram 1tb m2 ssd 34.600 tl fiyatı nasıl sizce?
Kötü bir tercih.

Bu ikisi arasından birini seçmelisin.
İşlemci ve ekran kartı durumuna göre ikisi de güzel.
Ekran kartı biraz daha iyi olsun dersen soldaki, işlemci biraz daha iyi olsun dersen sağdaki.
Ama genel olarak ikisi de birbirine benzer.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun için ise mutlaka ekran kartına önem ver öncelikle. RAM sonradan artırılabilir ama ekran kartı ömürlük sabit kalacaktır.

Ben Lenovo LOQ RTX 4050 aldım 16 GB RAM var ama şu an keşke RTX 4060 alsaydım da RAM 8 GB olsaydı diye içimden geçiriyorum.
Şu anda da memnunum. Ağır oyun oynamıyorum zaten. Ama işte ilerisi için yatırım olurdu.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama lenovo o diz üstü bilgisayarı oyun içinmi yoksa rendermı

Kötü bir tercih.

Bu ikisi arasından birini seçmelisin.
İşlemci ve ekran kartı durumuna göre ikisi de güzel.
Ekran kartı biraz daha iyi olsun dersen soldaki, işlemci biraz daha iyi olsun dersen sağdaki.
Ama genel olarak ikisi de birbirine benzer.

Oyun için ise mutlaka ekran kartına önem ver öncelikle. RAM sonradan artırılabilir ama ekran kartı ömürlük sabit kalacaktır.

Ben Lenovo LOQ RTX 4050 aldım 16 GB RAM var ama şu an keşke RTX 4060 alsaydım da RAM 8 GB olsaydı diye içimden geçiriyorum.
Şu anda da memnunum. Ağır oyun oynamıyorum zaten. Ama işte ilerisi için yatırım olurdu.
O lenovo bilgisayar oyun icinmi rendermı

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,331
İsim
C Ş
Ama lenovo o diz üstü bilgisayarı oyun içinmi yoksa rendermı

O lenovo bilgisayar oyun icinmi rendermı
Oyun için. RTX 4060 ekran kartına sahip.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,458
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Sıkıntıları çok olan bir model ısınma ve anakart problemleri var. Oyun oynayacaksan erazer var çok kaliteli kasası yok 37k ya idare eder. Kendine göre avantajları var clevo kasa sonuç olarak.

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,331
İsim
C Ş
Erazer kasa malzeme kalitesinden, Acer Nitro V soğutmadan dolayı Lenovo LOQ'a göre tercih edilmez.

İşte aynı özelliklere sahip olmasına rağmen Lenovo LOQ ile Acer Nitro V oyun testleri.

Top Bottom