Epey - Lenovo LOQ 15IRH8 82XV00NJTX - Lenovo LOQ 15IAX9 83GS007XTR özellik ve fiyat karşılaştırması
www.epey.com
Bu ikisi arasından birini seçmelisin.
İşlemci ve ekran kartı durumuna göre ikisi de güzel.
Ekran kartı biraz daha iyi olsun dersen soldaki, işlemci biraz daha iyi olsun dersen sağdaki.
Ama genel olarak ikisi de birbirine benzer.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oyun için ise mutlaka ekran kartına önem ver öncelikle. RAM sonradan artırılabilir ama ekran kartı ömürlük sabit kalacaktır.
Ben Lenovo LOQ RTX 4050 aldım 16 GB RAM var ama şu an keşke RTX 4060 alsaydım da RAM 8 GB olsaydı diye içimden geçiriyorum.
Şu anda da memnunum. Ağır oyun oynamıyorum zaten. Ama işte ilerisi için yatırım olurdu.
Epey - Lenovo LOQ 15IRH8 82XV00NJTX - Lenovo LOQ 15IAX9 83GS007XTR özellik ve fiyat karşılaştırması
www.epey.com
Bu ikisi arasından birini seçmelisin.
İşlemci ve ekran kartı durumuna göre ikisi de güzel.
Ekran kartı biraz daha iyi olsun dersen soldaki, işlemci biraz daha iyi olsun dersen sağdaki.
Ama genel olarak ikisi de birbirine benzer.
Oyun için ise mutlaka ekran kartına önem ver öncelikle. RAM sonradan artırılabilir ama ekran kartı ömürlük sabit kalacaktır.
Ben Lenovo LOQ RTX 4050 aldım 16 GB RAM var ama şu an keşke RTX 4060 alsaydım da RAM 8 GB olsaydı diye içimden geçiriyorum.
Şu anda da memnunum. Ağır oyun oynamıyorum zaten. Ama işte ilerisi için yatırım olurdu.
Sıkıntıları çok olan bir model ısınma ve anakart problemleri var. Oyun oynayacaksan erazer var çok kaliteli kasası yok 37k ya idare eder. Kendine göre avantajları var clevo kasa sonuç olarak.