Neler Yeni

Oyuncu Laptopu İçin İdeal Yük Altında GPU ve CPU sıcaklığı kaç olmalı

Kumoroko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ömer tazecan
Laptop markam Lenovo İdeapad L340-17IRH Gaming 3 yıl önce satın aldım ve daha hiç içi açılıp temizlenmedi valorant yada cs2 de 2-3 saatlik oynama süresinden sonra işlemci 94 dereceye çıkıyor ekran kartına bakmadım ancak bu hafta içini temizleyip thermal grizzly macun ile bakım yapacağım ideal sıcaklık değerleri kaç olmalı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Taha
Laptop markam Lenovo İdeapad L340-17IRH Gaming 3 yıl önce satın aldım ve daha hiç içi açılıp temizlenmedi valorant yada cs2 de 2-3 saatlik oynama süresinden sonra işlemci 94 dereceye çıkıyor ekran kartına bakmadım ancak bu hafta içini temizleyip thermal grizzly macun ile bakım yapacağım ideal sıcaklık değerleri kaç olmalı ?
termal macunun iletkenlik değeri nedir, 3 yıldır açılmadıysa sadece fan temizlesen en kötü 4 derece fark eder bu arada ve ya sıcaklık değişmese bile performans artışı olur

Kumoroko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ömer tazecan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
termal macunun iletkenlik değeri nedir, 3 yıldır açılmadıysa sadece fan temizlesen en kötü 4 derece fark eder bu arada ve ya sıcaklık değişmese bile performans artışı olur
12.5 mk iletkenlik olanı kullanacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Taha
12.5 mk iletkenlik olanı kullanacağım
aynı termal macunu bende aldım, yarın değişim yapıcam işlemci biraz sıcak çalışıyor fan temizliği ortalama 6 ayda 1 yapıyorum fakat yinede biraz daha düşürmek istiyorum ve kullandığım cihazın ömrünü kısaltmak istemiyorum.

Kumoroko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ömer tazecan
aynı termal macunu bende aldım, yarın değişim yapıcam işlemci biraz sıcak çalışıyor fan temizliği ortalama 6 ayda 1 yapıyorum fakat yinede biraz daha düşürmek istiyorum ve kullandığım cihazın ömrünü kısaltmak istemiyorum.
evet bundan sonra bende öyle yapacağım sık sık fan temizliği şart gibi

PNSHER

80+ Bronze
Aldığınız (almadıysanız alacağınız) macunun kıvamının biraz yoğun yani katımsı olmasına dikkat edin. Aşırı sıvık termal macunlar laptoplarda çok çabuk pump out oluyor ve sıcaklıklar daha da yükseliyor. Macunu daha almadıysanız ptm7950 alabilirsiniz.

Kumoroko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ömer tazecan
Aldığınız (almadıysanız alacağınız) macunun kıvamının biraz yoğun yani katımsı olmasına dikkat edin. Aşırı sıvık termal macunlar laptoplarda çok çabuk pump out oluyor ve sıcaklıklar daha da yükseliyor. Macunu daha almadıysanız ptm7950 alabilirsiniz.
sipariş verdim. ayrıca bu termal macunu masaüstü bilgisayarım için de kullanmıştım gayet memnun kaldım sıcaklık değerleri de tatmin etti bir sorun çıkacağını düşünmüyorum yorumunuz için teşekkürler yine de

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Taha
ben aldım iade edemediğim için kullanıcam, ama çok kısa sürede pump out olursa dediğiniz gibi ptm7950 almayı planlıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,731
Üyeler
161,332
Son üye
Kaizen11
Top Bottom