Shourd
80+ Gold
Merhabalar arkdaşlar forumda beni bilen bilir laptopum hp victus 15 fbo0015nt normalde böyle yapıcak biri asla değilim fakat sınav seneme giriyorum bundan dolayı laptopum bi köşede eskimesin değeri düşmesin diye tertemizken satıyim diyorum gelen para ile babamdan destek almadan ipad alıcam yalnız belki tanıyanınız vardır beni tanımıyosanız bile ne gereği var fln demeyin sadece sorum şu bu laptop ne kadar eder laptopum 1 yıllık daha garantisi var tertemiz kutusu var faturası var bakımları hpnin kendi garantisinde yapıldı ekstraları var birazdan yazıcağım onuda internette baktım çok uçmak istemiyorum sıfırı 25k bandında nerdeyse internette bulduğum tek satan yer dediğm gibi tertemiz kulanılmış bi laptop özelliklerini ve ekstralarını yazıcağım
özellikler
işlemci 5600h - Ekran kartı RX 6500M - 16gb DDR4 3200mhz(oc ile 3600) Ram - Depolama 512gb orjinal ssdsi - 144hz ekran - 2.29kg ağırlığı var 15.6 inch ekranı var
ekstralar(fazla bişi değil ama var)
windows 11 pro key vericeğim artık pc ile en azından 1-2 yıl işim yok diye - 4 fanlı laptop soğutucusu vericeğim AD rc 4x modelli -ayrıca laptopla ekranı koruyan bi bez var onuda vericeğim orjinal-
temizlik durumu
gayet temiz kırığı geçtim çizik bile bulamazsınız bakımlarını dediğim gibi hpye yolladım yapıp geri yolladılar o kadar temiz kulanıyorumki inanmazsanız ss bırakırım laptopu alalı 1 yıl olmasına rağmen pil sağlıüı halen 100
anlatıklarım bu kadar soru sorabilirsiniz yalnız UNUTMAYIN laptopu şuan satmicağım ondan dolayı 2.el konusuna yazmadım sizce ne kadar verirler bunu sorucaktım sarı sitede ve kırmızı sitede gezdim 20k gibi bişi gördüm ortalamasını siz ne diyorsunuz dalga geçmeye saçma sapan şeyler yazmaya gelmeyin şimdiden teşekkürler
özellikler
işlemci 5600h - Ekran kartı RX 6500M - 16gb DDR4 3200mhz(oc ile 3600) Ram - Depolama 512gb orjinal ssdsi - 144hz ekran - 2.29kg ağırlığı var 15.6 inch ekranı var
ekstralar(fazla bişi değil ama var)
windows 11 pro key vericeğim artık pc ile en azından 1-2 yıl işim yok diye - 4 fanlı laptop soğutucusu vericeğim AD rc 4x modelli -ayrıca laptopla ekranı koruyan bi bez var onuda vericeğim orjinal-
temizlik durumu
gayet temiz kırığı geçtim çizik bile bulamazsınız bakımlarını dediğim gibi hpye yolladım yapıp geri yolladılar o kadar temiz kulanıyorumki inanmazsanız ss bırakırım laptopu alalı 1 yıl olmasına rağmen pil sağlıüı halen 100
anlatıklarım bu kadar soru sorabilirsiniz yalnız UNUTMAYIN laptopu şuan satmicağım ondan dolayı 2.el konusuna yazmadım sizce ne kadar verirler bunu sorucaktım sarı sitede ve kırmızı sitede gezdim 20k gibi bişi gördüm ortalamasını siz ne diyorsunuz dalga geçmeye saçma sapan şeyler yazmaya gelmeyin şimdiden teşekkürler
Son düzenleme: