Neler Yeni

Oyuncu masası nasıl yaptırılabilir?

Thadox

80+ Bronze
suntalam var da beğendiğim neden suntalam alınmaz dediniz hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Suntalamın ne olduğunu sanırım bilmiyorsunuz. Böyle talaşları vs presliyorlar sonra üzerini kaplıyorlar al sana masa diye veriyorlar. Uzun ömürlü eşyalar için mantıklı bir seçenek değil. MDF ise suntaya göre çok sağlam ve uzun ömürlüdür zaten anlayan kime sorsanız sunta tavsiye etmez.

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Arda

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Emre
Allah daha iyilerini nasip etsin ortam yakıyor Tebrikler
Cümlemize inşallah teşekkür ederim ☺️

hocam gidip ne diyoruz yani ben onları tam bilmiyorum bu model ne olarak geçiyor tam bilmiyorum da bu işleri yarıdmcı olursanız sevinirim
hocam gittim beğendim model olarak mdf olsun ama kesinlikle sunta olmasın 2 aya dökülür kırılır ölçülerini verip yaptıracaksın zor bir süreç değil aslında

Thadox

80+ Bronze
Ayakları metal değil sunta olduğu için vida yerleri zamanla esneme yapabilir ne yazık ki. Evinizde nem yoksa iyi hava alıyorsa metal ayaklı bir sunta masa da hiç yoktan iyidir ancak ucuz mal alırsan iki kez alırsın derler.

Bilmiyordum sunta raf aldım elimde kaldı :D. Biraz para biriktiriyim bi model tasarladım mdf den yaptıracağım.

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Emre
Ayakları metal değil sunta olduğu için vida yerleri zamanla esneme yapabilir ne yazık ki. Evinizde nem yoksa iyi hava alıyorsa metal ayaklı bir sunta masa da hiç yoktan iyidir ancak ucuz mal alırsan iki kez alırsın derler.

Bilmiyordum sunta raf aldım elimde kaldı :D. Biraz para biriktiriyim bi model tasarladım mdf den yaptıracağım.
Önce ki masam da bu şekilde idi evdekiler bu sefer düz yap deyince böyle yapamadım bu şekil de alanın var ise güzel

Ekler

• IMG_20220627_015218.jpg
    IMG_20220627_015218.jpg
    2.5 MB · Hit: 69

Thadox

80+ Bronze
Önce ki masam da bu şekilde idi evdekiler bu sefer düz yap deyince böyle yapamadım bu şekil de alanın var ise güzel
Katılıyorum şu an L masa kullanıyorum gerçekten çok konforlu.

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Arda
Cümlemize inşallah teşekkür ederim ☺️

hocam gittim beğendim model olarak mdf olsun ama kesinlikle sunta olmasın 2 aya dökülür kırılır ölçülerini verip yaptıracaksın zor bir süreç değil aslında
model olarak senin modeli göstersem mdf yap desem yaparlar mı herhangi bir marangozcu ya da mobilaycı?

ve senin model oluyorsa tüm düz şeklin de masanı çekip atabilir misin modelini çok beğendim.

Zyon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Serkan
Mobilyacı yapar mdfden yaptır sunta yaptırma metre karesi 3k 3.5k arası

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Emre
model olarak senin modeli göstersem mdf yap desem yaparlar mı herhangi bir marangozcu ya da mobilaycı?

ve senin model oluyorsa tüm düz şeklin de masanı çekip atabilir misin modelini çok beğendim.
malesef çekme şansım yok ama aynı kaplamayı diyeyim bulman bıraz zor benim beğendiğim bir model vardı banyo dolabım ile aynı o kalmadı diye bunu araştırdım 3 şehirde 1 inde buldum o da tek parça vardı 2 sinden de bende birleştirdim ve fiyatı cidden pahallı idi ben benim istediğimi yapamadı diye sadece malzeme parası verdim adama şuan benimki gibi yapmak ister isen geçen ay kuzenim için sorduk 12k fiyat çekti ama aynı kaplama değil fiyat olarak aynıydı sadece

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,428
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
774
İsim
Sercan SAYİT
yani 4k ya şu masayı yaptırdım 6 ay önce felan boyut olarak biraz büyük ama zorlarsan senin ki benim masanın yarısı olur diye tahmin ediyorum böyle bir şey yapabilirsin

Masanın malzeme kalitesi nedir? Neler kullanıldı? Benim masayı 2014 yılında almıştım, epey büyük ama kaç kere şehir değiştirince çok yıprandı, o yüzden kaliteli ve büyük bir masa yaptırmak istiyorum.

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Arda
hocam selam gittim tekzene orada mobilya bölümünde ki arkadaşla konuştum mobilyacısı varmış tekzene bağlı değil 6500 fiyat çıkardı 3500 4000 masa geri kalan işcilik mdf yaptıracağım l şeklin de ölçüleri verdim yalnız şöyle bir şey var bana fatura çıkartamıyor ben bankadan mı atayım parayı elden mi çünkü güvenmiyorum, ve mdf suntayı nasıl anlarım mdf dedim ama sunta kakalamasından korkmuyor değilim.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Arkadaşlar selam F/P internetten de olabilir marangozdan da olabilir ama marangoz ne kadara mal olur sizce? Bu ortama güzel bir masa istiyorum çift monitör kullanıyorum yetmiyor.Alıntıyı görüntüle
İKeada hb'de dünya kadar çalışma masası var oralara baktın mı hiç güzel modeller var

Top Bottom