Oyuncu masası önerisi.

Hamza03

80+
Reaksiyon skoru
32
Arkadaşlar daha yeni PC nin ağırlığını ölçtüm 24,9kg geldi monitörüm de 5kg yani ekipmanlarım bayaa ağır ve şuanda kullanmakta olduğum masa nın ayakları açılmaya başladı. Kısacası büyük ve sağlam bide mümkünse siyah renkte bir masa arıyorum.

Bence oyuncu masası değil de iyi bir İKEA masa alabilirsiniz veya marangoza yaptırsanız daha iyi olur.

Bunun bi önerisi olmaz bence. Kendi kullandığım masayı önerecektim Ama linkini bulamadım ikea dan almıştım biraz pahalı ama sonuçta bilgisayar taşıyacağı içşn sağlam olması lazım. Ucuza kaçma.

Arkadaşlar yanlış anlamayın ama bütçe sınırım yok allah şukur durumumuz iyi ve yurt dışında yaşıyorum XD.
Bunun bi önerisi olmaz bence. Kendi kullandığım masayı önerecektim Ama linkini bulamadım ikea dan almıştım biraz pahalı ama sonuçta bilgisayar taşıyacağı içşn sağlam olması lazım. Ucuza kaçma.
Bence oyuncu masası değil de iyi bir İKEA masa alabilirsiniz veya marangoza yaptırsanız daha iyi olur.

Arkadaşlar yanlış anlamayın ama bütçe sınırım yok allah şukur durumumuz iyi ve yurt dışında yaşıyorum XD.
O zaman yaptır.
Ben 1700 TL lik fiyat aldım marangozdan ama aynı masayı kendim 700 civarına yaptım.
Avrupa veya ABD gibi bir yerse yaşadığınız tavsiyem İKEA çünkü oralarda özel yapım aşırı pahalı.
Kendimden biliyorum XD
Bir zamanlar ben de gurbetçiydim... :)

O zaman yaptır.
Ben 1700 TL lik fiyat aldım marangozdan ama aynı masayı kendim 700 civarına yaptım.
Avrupa veya ABD gibi bir yerse yaşadığınız tavsiyem İKEA çünkü oralarda özel yapım aşırı pahalı.
Kendimden biliyorum XD
Bir zamanlar ben de gurbetçiydim... :)
evet işçilik çok pahalı...:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,269
Üyeler
188,225
Son üye
Kaledar38