Neler Yeni

Öneri Oyuncu monitör önerisi

engin147

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ENGİN Kartal
Bütçe
4000
Merhaba arkadaşlar 180hz 1ms 4000tl bütçeye kadar oyuncu monitörü arıyorum aklımda lg ultragear 24gs60f-b modeli var ama sizin bana tavsiye edebileceğiniz monitör varmıdır msi önermeyin lütfen ölü piksel çıktı yeni iade ettim daha msi monitör almam

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Dediğiniz monitörü alabilirsiniz. Hangi MSI model de ölü piksel çıktı peki ?

engin147

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ENGİN Kartal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğiniz monitörü alabilirsiniz. Hangi MSI model de ölü piksel çıktı peki ?
MSİ mag 256F modeli lg ultragear 24gs60f-b modelinde fast ıps yazmıyor ama çok fark eder mi? bu durumda iyimidr panel vs olarak

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Fast IPS nedir bilmiyorum fakat monitörleri karşılaştırdım Fast IPS diye bir özelliğe rastlamadım. 2 model de güzel, Rapid IPS ve 10 bit özellikleriyle öne çıkar gibi olurken MSI, Lg parlaklık, HDR10, G-sync, yükseklik ayarı ve pivot gibi özellikleriyle benim için ağır basıyor.

engin147

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ENGİN Kartal
Fast IPS nedir bilmiyorum fakat monitörleri karşılaştırdım Fast IPS diye bir özelliğe rastlamadım. 2 model de güzel, Rapid IPS ve 10 bit özellikleriyle öne çıkar gibi olurken MSI, Lg parlaklık, HDR10, G-sync, yükseklik ayarı ve pivot gibi özellikleriyle benim için ağır basıyor.
Bu bahsettiğim model alınır mı? sizce hocam tavsiyeniz nedir Pivot özelliği yok bunda çok gerekte duymuyorum pivota beni üzmicek tekrardan uğraştırmck bişey lazım bidaha uğraşmam iade yada servisle

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

engin147

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ENGİN Kartal
Ulan ben çok yalnış okumuşum, anlamışım pardon 🤦‍♂️.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınır hocam dediğiniz monitör.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu değil mi monitör ?
Aynen hocam ama bunda fast ıps özelliği yok diğer iade ettiğimde vardı fast ıps olsa daha iyi olur aslında ama bütçeyi biraz daha çıkarıp bkcm tekrardan olmadı bunu alrm mecburen

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Valla deneme şansım olmuştu bu LG'yi ama pivotlu olanı zaten özellikleri aynı, gayet beğenmiştim alabilirsin yani.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

engin147

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ENGİN Kartal
Fiyatı abartı bi fiyat değil ki ama hocam.
Valla hocam o fiyata msi aldım renk derinliği daha iyi 10 bit bu 8 bit ama iade ettm soğudum msi monitöründen Bi kere alıyım düzgün alym diye bakıyorum hangisini alsam diye ama fiyatlarda çok uçuk maalesef

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Valla hocam o fiyata msi aldım renk derinliği daha iyi 10 bit bu 8 bit ama iade ettm soğudum msi monitöründen Bi kere alıyım düzgün alym diye bakıyorum hangisini alsam diye ama fiyatlarda çok uçuk maalesef
Hocam şuan da bu fiyatta aklımda monitör yok araştırmam lazım. Bu monitöre şans verebilirsin ama.

D3atlY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
mert doğan
Merhaba arkadaşlar 180hz 1ms 4000tl bütçeye kadar oyuncu monitörü arıyorum aklımda lg ultragear 24gs60f-b modeli var ama sizin bana tavsiye edebileceğiniz monitör varmıdır msi önermeyin lütfen ölü piksel çıktı yeni iade ettim daha msi monitör almam
MSI g244pf 200 TL daha fazla bütçeden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,762
Üyeler
160,597
Son üye
Erewiio
Top Bottom