Neler Yeni

Yardım Oyuncu Monitörü Tavsiyesi

echoes

80+ Bronze

ben 4400'e almıştım 1 ay kadar önce ama çok çok memnunum. bundan önce dell'in ips, 1080p, 240hz bir monitörünü kullanmıştım, ona göre renkleri aşırı iyi ve o monitör'ü ghostingden kullanamamıştım, bundan ghosting hiç gözüme çarpmadı henüz

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Knk adam yanlış yere açmış istemeden , çocuk musunuz 😐
Adam yanlış basmış olabilir daha 13 mesajı var sonuçta. Asıl sizin saçma sapan mesaj atmalarınız bitmedi. Gidin ötede zorbalık yapın.
Arada tam 24 farklı konu başlığı var hocam artık şu yanlış açtım yalanı kalkmalı yeni kullanıcı diye okuma yazma da bilmiyor mu sayılıyor. Biz de yeni kullanıcıydık başta ilk iş forum kurallarını okumak olur daha sonrada konunun nerede açılacağı basit zaten.

SadeceSeyf

80+ Gold
Ben bu sicak konu başlığının (artik) gerçekten suistimal edildiğini düşünüyorum. Ya foruma uye olan adam nereye konu açacağını bilir. Dnnsjdj

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,206
İsim
Necati

ben 4400'e almıştım 1 ay kadar önce ama çok çok memnunum. bundan önce dell'in ips, 1080p, 240hz bir monitörünü kullanmıştım, ona göre renkleri aşırı iyi ve o monitör'ü ghostingden kullanamamıştım, bundan ghosting hiç gözüme çarpmadı henüz
Dellin o 240 hz modelinde ghosting var evet , benim attığımda ghosting yok.

Top Bottom