Öneri Oyuncu ve gaming kulaklık önerir misiniz.

Alacağınız IEM bu kriterlerde hepsinden iyi ama siz bilirsiniz.
hocam kulağımda sürekli iltihaplanma oluşuyor bundan kaynaklı kulak içi kulaklık kullanmam yasak... doğuştan kaynaklı kulak zarımda bir delik var ve bununda tedavisi yok. bunun yüzünden kulak üstü kulaklık tercih ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam kulağımda sürekli iltihaplanma oluşuyor bundan kaynaklı kulak içi kulaklık kullanmam yasak... doğuştan kaynaklı kulak zarımda bir delik var ve bununda tedavisi yok. bunun yüzünden kulak üstü kulaklık tercih ediyorum.
biliyorum iyi olduğunu ama hastalığımdan kaynaklı kullanamıyorum...

Anladım hocam geçmiş olsun. Fifine H9 ve Cloud 3 bakın. İkiside üzmez. Fifine Itooyada 2100 seviyelerine kadar duşuyoe.

Anladım hocam geçmiş olsun. Fifine H9 ve Cloud 3 bakın. İkiside üzmez. Fifine Itooyada 2100 seviyelerine kadar duşuyoe.
takip edeceğim teşekkür ederim:)

fifine tak çalıştır kulaklığıymış yazılımı yokmuş galiba az önce araştırınca farkettim.

fifine tak çalıştır kulaklığıymış yazılımı yokmuş galiba az önce araştırınca farkettim.
oturduğum şehirde itopya mağazası yok... web sitelerinde satış göremedim başka nereden alabilirim.

1748016581654.webp
en ucuz şuan beymende gözüküyor beymenden almak mantıklımı?

oturduğum şehirde itopya mağazası yok... web sitelerinde satış göremedim başka nereden alabilirim.
İnternet üzerinden ? Ayrıca evet yazılımı yok.

ben bilgisayar başında hem müzik dinleyen hemde oyun oynayan birisiyim ve kulaklıklığım bozuldu uygun gaming ve ses kartlı bir kulaklık önerir misiniz?
Cloud 3.

Geri