Neler Yeni

OYUNCULAR KAZANDI FİYATLAR DÜŞTÜÜÜ (kazanamadı)

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Knk servis sağlıyıcın ne?
Alt yapı TT net var sadece ve ADSL. Burada internet alt yapısı olması bile mucize. Doğa ile iç içe villada kalıyorum. En yakın merkez 13 km. Vodafone Net kullanıyorum ve çok şükür ADSL olmasını da göz önünde bulundurursak memnunum. En azından hızım sabit ve düşmüyor. Daha ne kadar düşebilirdi ki diyebiliriz ama 14 Mbps sabit alıyorum işte.

BurN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Burak Kır
Alt yapı TT net var sadece ve ADSL. Burada internet alt yapısı olması bile mucize. Doğa ile iç içe villada kalıyorum. En yakın merkez 13 km. Vodafone Net kullanıyorum ve çok şükür ADSL olmasını da göz önünde bulundurursak memnunum. En azından hızım sabit ve düşmüyor. Daha ne kadar düşebilirdi ki diyebiliriz ama 14 Mbps sabit alıyorum işte
Telefon hattı varmı mobil varsa superbox veya redbox kullanmanı öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefon hattı varmı mobil varsa superbox veya redbox kullanmanı öneririm
Pahalı ama iyi çekiyo bazı yerlerde

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Beyler neye seviniyorsunuz anlamadım oyunlara 200-300TL vermeye devam edeceksiniz
70-80 TL üstü oyunları satın almıyorum, sadece indirim ile 70-80 TL maksimum ödediğim para. İndirimsiz hallerini düşünürsek 200-300 TL'lik oyunlar var diyebiliyorsak var diyelim. Ama asla 200-300 TL bir oyuna para basmam.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Düşmedi.. Yalnızca Avrupa sunucularından TR sunucularına geçenler için 50 TL. TR sunucusunda başlayacak yeni oyunlar için hala 75 TL.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,500
Üyeler
164,509
Son üye
keremessi
Top Bottom