Ben taşınıyorum. Yeter!Yok knk 24 mbps 1080P için
Benim internetten bahsediyon hocam.İnterneti geforce now u açamayanlar:
o ne la dabbe mi
Beyler neye seviniyorsunuz anlamadım oyunlara 200-300TL vermeye devam edeceksinizGeForce Now fiyatları 74,90 dan 49,90 a düştü. Düşünceleriniz ne?
Alt yapı TT net var sadece ve ADSL. Burada internet alt yapısı olması bile mucize. Doğa ile iç içe villada kalıyorum. En yakın merkez 13 km. Vodafone Net kullanıyorum ve çok şükür ADSL olmasını da göz önünde bulundurursak memnunum. En azından hızım sabit ve düşmüyor. Daha ne kadar düşebilirdi ki diyebiliriz ama 14 Mbps sabit alıyorum işte.Knk servis sağlıyıcın ne?
GeForce Now fiyatları 74,90 dan 49,90 a düştü. Düşünceleriniz ne?
Telefon hattı varmı mobil varsa superbox veya redbox kullanmanı öneririmAlt yapı TT net var sadece ve ADSL. Burada internet alt yapısı olması bile mucize. Doğa ile iç içe villada kalıyorum. En yakın merkez 13 km. Vodafone Net kullanıyorum ve çok şükür ADSL olmasını da göz önünde bulundurursak memnunum. En azından hızım sabit ve düşmüyor. Daha ne kadar düşebilirdi ki diyebiliriz ama 14 Mbps sabit alıyorum işte
Pahalı ama iyi çekiyo bazı yerlerdeTelefon hattı varmı mobil varsa superbox veya redbox kullanmanı öneririm
70-80 TL üstü oyunları satın almıyorum, sadece indirim ile 70-80 TL maksimum ödediğim para. İndirimsiz hallerini düşünürsek 200-300 TL'lik oyunlar var diyebiliyorsak var diyelim. Ama asla 200-300 TL bir oyuna para basmam.Beyler neye seviniyorsunuz anlamadım oyunlara 200-300TL vermeye devam edeceksiniz