Maryo
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
baktığımda halen 75 tl gözüküyorGeForce Now fiyatları 74,90 dan 49,90 a düştü. Düşünceleriniz ne?
baktığımda halen 75 tl gözüküyorGeForce Now fiyatları 74,90 dan 49,90 a düştü. Düşünceleriniz ne?
30 Lira fazla oldu diye çok fazla isyan ettiniz onun için dedim zaten70-80 TL üstü oyunları satın almıyorum, sadece indirim ile 70-80 TL maksimum ödediğim para. İndirimsiz hallerini düşünürsek 200-300 TL'lik oyunlar var diyebiliyorsak var diyelim. Ama asla 200-300 TL bir oyuna para basmam.
Asla kullanmam sakın sakın sakın. Superbox kullandım 1 sene, aylar önce taahhütü bitti çok şükür. 10 Mbps down, 5 Mbps up vardı ama 130 TL idi, şu an 200 TL ve ping değeri inanılmaz uçuk. Düşün şu an kablolu internetten bir oyunda pingim 50 ise, Superbox ile her saniye oynar şekilde 80-130 ping arası gidip geliyordu. Hatta bazen 200-300 ping gördüğüm oldu.Telefon hattı varmı mobil varsa superbox veya redbox kullanmanı öneririm
leş gta 5 almıştık onu oynarız hiç olmadı fortnite :qBeyler neye seviniyorsunuz anlamadım oyunlara 200-300TL vermeye devam edeceksiniz
BRUHDüşmedi..Yalnız Avrupa sunucularından TR sunucularına geçenler için 50 TL. TR sunucusunda başlayacak yeni oyunlar için hala 75 TL.
Bune abi cidden buna mi sevindiniz yani. Geforce now kullanacaklara gerçekten üzülüyorum. Avrupa da 5 birime satın alınabilen şey burada 10 katı birime satiliyor ve havalara uçuyorsunuz.GeForce Now fiyatları 74,90 dan 49,90 a düştü. Düşünceleriniz ne?
aynen oyuncu pc leri unutalım abdullah abi aynen
VPN ile Nvidia hesabı açılabilir. Bunda pek bir sorun yok.ARKADAŞLAR SADECE ESKİDEN GeForce Now KULLANAN KİŞİLERDE 49.90 OLUCAKMIŞ? (SÖVMEYE DEVAMKE)
30 TL için isyan eden kim bilmiyorum, neye isyan etmiş haberim yok. Ben bu konuyu gördüm ve yorumlarıma baktıysanız bir şeye isyanım da bulunmuyor. Ne demeye çalıştınız anlamadım açıkçası.30 Lira fazla oldu diye çok fazla isyan ettiniz onun için dedim zaten
Çoğu kişinin anlamadığı şu pahalı olması yüzlerce kişinin pc alamayacağı gerçeğini değiştirmezBune abi cidden buna mi sevindiniz yani. Geforce now kullanacaklara gerçekten üzülüyorum. Avrupa da 5 birime satın alınabilen şey burada 10 katı birime satiliyor ve havalara uçuyorsunuz.
Abi artık eskiye geri dönVPN ile Nvidia hesabı açılabilir. Bunda pek bir sorun yok.
SESLİ KAHKAHA ATTIM ÇLDFSOKÖI9JHJBFDNSMKÖFLSADAM YAA