güvenilir oyun aldım oynadım 3 adetResident evıl 4 remake almak istiyorum oyuncustoreden site güvenilir mi? bilen varsa yardımcı olabilirmi
Hangi oyunları aldınız birde key mi veriyor nasıl kullanıyoruz bannerlod almayı düşünüyorum burda neden ucuzgüvenilir oyun aldım oynadım 3 adet
peki nasıl teslim ediyorlar steam kodu olarakmı ?güvenilir oyun aldım oynadım 3 adet
Hesap çevrimdışı oynuyorsunpeki nasıl teslim ediyorlar steam kodu olarakmı ?
SANIRIM STEAM HESABI VERİYOLARBu oyunu nasıl teslim ediyor. Aşırı ucuz ve saçma geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi oyunları aldınız birde key mi veriyor nasıl kullanıyoruz bannerlod almayı düşünüyorum burda neden ucuz
gamesatışta 25 TL'ye 3 oyun aldım uncharted spiderman spiderman m.m aynı yöntemle pahalı geldi bana o şekildeyseHesap çevrimdışı oynuyorsun
Zaten şimdi fiyatları 100 olmuş Resident evil 4 için para yedirmeyin onlara boşuna bazı satıcılar 40 TL ye falan satıyor itemsatis vb yerlerde onlardan belki alınırgamesatışta 25 TL'ye 3 oyun aldım uncharted spiderman spiderman m.m aynı yöntemle pahalı geldi bana o şekildeyse
katılıyorum alın:https://www.gamesatis.com/magaza/lord-games birçoğu oyun var burdadaZaten şimdi fiyatları 100 olmuş Resident evil 4 için para yedirmeyin onlara boşuna bazı satıcılar 40 TL ye falan satıyor itemsatis vb yerlerde 1 haftaya fiyatları düşer