Neler Yeni

Oyuncuysanız ve aceleniz yoksa 2021'de sistem toplamayın

Squarlyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Sami Yusuf Arvasi
İlgilendiği Kategoriler
Fiyat performans sistem toplama tavsiyeleri, Çevre birimi önerileri, Oyun tavsiyeleri
Discord
Squarlyx#1441
Arkadaşlar çoğunuzun bildiği üzere 2021 yılı miningcilerin yılı oluyor hatta oldu.
Ethereum'un baya bir değer kazanmasından sonra miningciler ekran kartlarına akın ettiler ve şu an dünya üzerinde büyük bir ekran kıtlığı meydana geldi.
Ekran kartları bulunmuyor bulunsa bile gereksiz derecede pahalıya satılıyor.
Bu konulardan az çok anlayan adamın zaten bu yazıyı okumasına gerek bile yok o adam zaten ne zaman sistem satın alıp almayacağını iyi bilir benim bu yazıda hitap etmek istediğim kesim acelesi olmadığı halde 2021 de sistem toplamaya çalışan sistem toplamaktan çok anlamayan arkadaşlarımız.
Bu piyasada ekran kartı falan satın alınmaz 2 ay önce 5000tl ye GTX 1650 SUPER'li sistem bulunurken şu anda 5000tl ye en fazla 1050ti'lı sistemler bulunabiliyor.

Bu ekran kartı için bu fiyat normal değil olamazda olmamalı
1616661588522.png

Bu piyasa eninde sonunda düzelecektir.
Şu anda 2021 sonları 2022 başları bu piyasanın düzeleceği öngörülüyor lütfen biraz daha sabredin paranızı israf etmeyin.
Şu anda 5000tl ye aldığınız ekran kartı piyasa düzeldiğinde 2000-3000tl olduğunda üzülmenizi istemediğimden yazıyorum bu yazıyı.
Benim diyeceklerim bu kadar umarım dikkatli davranırsınız iyi günler.

Son düzenleme:

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
2021 sonları 2022 başları bu piyasanın düzeleceği söyleniyor lütfen biraz daha sabredin paranızı israf etmeyin.
Kim söylüyor bunları ya. En son nisan'da stok gelecekti kart bulunabilecekti. Nisan'da daha çok pahalandı ;)

İsmail_68

80+ Bronze
Beklemekten fayda gelmedi şuana kadar . Ama sistemler de alınacak gibi değil malesef :(

Uchiha Madara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
ABDULLAH
Arkadaşlar çoğunuzun bildiği üzere 2021 yılı miningcilerin yılı oluyor hatta oldu.
Ethereum'un baya bir değer kazanmasından sonra miningciler ekran kartlarına akın ettiler ve şu an dünya üzerinde büyük bir ekran kıtlığı meydana geldi.
Bu konulardan az çok anlayan adamın zaten bu yazıyı okumasına gerek bile yok o adam zaten ne zaman sistem satın alıp almayacağını iyi bilir benim bu yazıda hitap etmek istediğim kesim acelesi olmadığı halde 2021 de sistem toplamaya çalışan sistem toplamaktan çok anlamayan arkadaşlarımız.
Bu piyasada ekran kartı falan satın alınmaz 2 ay önce 5000tl ye GTX 1650 SUPER'li sistem bulunurken şu anda 5000tl ye en fazla 1050ti'lı sistemler bulunabiliyor.

Alıntıyı görüntüle

2021 sonları 2022 başları bu piyasanın düzeleceği söyleniyor lütfen biraz daha sabredin paranızı israf etmeyin.
Şu anda 5000tl ye aldığınız ekran kartı piyasa düzeldiğinde 2000-3000tl olduğunda üzülmenizi istemediğimden yazıyorum bu yazıyı.
Kesin Değil Sonuçta Daha Da Kotulesebilir

TamerKs

80+ Silver
ben zamanında 6 bine gtx 1660 topladım diye pişmandım ama bu zamanlarda 6 bine 1660 bulmak mucize gerektirir

Tolga Samet

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
ETH'ye alternatif bulunamazsa 1 Temmuz'da mining dalgası son bulacak. Yüksek ihtimal farklı bir coine benzeri olur ama o kadar kâr getireceğini sanmıyorum. Şu an ETH gibi kazandıran var mı? Bildiğim kadarıyla yok.

VorleN

80+ Silver

Alıntıyı görüntüle

2021 sonları 2022 başları bu piyasanın düzeleceği öngörülüyor lütfen biraz daha sabredin paranızı israf etmeyin.
Bana bu sorunların 2022'de biteceğini garanti edebilir misin?

Top Bottom