Oyunda iken PC neden kendini yeniden başlatır?

sa1as2

80+
Reaksiyon skoru
0
Dostlar son iki gündür neden bilmiyorum ama squad oynarken oyun içi 5 10 dakika sonra bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. Squad dışında tarih tabanlı oynadığım oyun olan ck3 te de aynı sorunu yaşadım. Bir oyunu açıyorum ardından Max 10 dk sonra bilgisayar yeniden başlatıyor kendini. Sizce ne yapmam lazım?
İşlemci:AMD ryzen 7 5700x
Ekran kartı:Palit infinity 3 RTX 5060 ti (16)
Ana kart: Gigabyte A320M-H
Ram: (16)
Bilgileri eksik bulursanız güncellerim lütfen yardımcı olun.

Dostlar son iki gündür neden bilmiyorum ama squad oynarken oyun içi 5 10 dakika sonra bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. Squad dışında tarih tabanlı oynadığım oyun olan ck3 te de aynı sorunu yaşadım. Bir oyunu açıyorum ardından Max 10 dk sonra bilgisayar yeniden başlatıyor kendini. Sizce ne yapmam lazım?
İşlemci:AMD ryzen 7 5700x
Ekran kartı:Palit infinity 3 RTX 5060 ti (16)
Ana kart: Gigabyte A320M-H
Ram: (16)
Bilgileri eksik bulursanız güncellerim lütfen yardımcı olun.
Ram, psu ve SSD tam marka modellerini de yazabilir misin? Ek olarak olay görüntüleyicisinde pc kendini yeniden başlattığı sırada hata kaydı var mı diye bakabilir misin? Hata varsa ss alıp buraya atabilir misin?

Ram, psu ve SSD tam marka modellerini de yazabilir misin? Ek olarak olay görüntüleyicisinde pc kendini yeniden başlattığı sırada hata kaydı var mı diye bakabilir misin? Hata varsa ss alıp buraya atabilir misin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hata kaydı nedir tam olarak?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hata kaydı nedir tam olarak?
Reset attıktan sonra başlattan olay görüntüleyecisini açacaksın sistemde son olayları görüntüleyeceksin hata ve uyarılar neyse yaz. Büyük ihtimalle kernel 41 hatasıdır. Voltaj dengesizliği vardır. Ryzen masterla oc kapalı curve optimizer all core açık şekilde kullan undervolt yapmış olursun pcye.

PSU hangi marka model ?

Oyunlara bağlı olarak ya psu yetmiyor ya da ömrünü doldurmuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,171,358
Üyeler
186,053
Son üye
adaaaaaa
Geri