I ilhami 80+ Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 32 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim ilhami yücel Cuma, 12:27 #1 Oyunda iken yan monitöre geçemiyorum valorantta denedim olmuyor alt tab atıp yan ekrana geçebiliyorum sebebini söylermisiniz
Oyunda iken yan monitöre geçemiyorum valorantta denedim olmuyor alt tab atıp yan ekrana geçebiliyorum sebebini söylermisiniz
I ibrahimcayli46 80+ Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 24 Dahası Reaksiyon skoru 40 İsim ibrahim enes Cuma, 12:28 #2 Tam ekran pencereli yap.
I ilhami 80+ Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 32 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim ilhami yücel Cuma, 13:15 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 birde tıkladığım an ana ekranım alt tab atıyor masaüstüne dönüyorum sebebi nedir? ibrahimcayli46 yazmış: Tam ekran pencereli yap. Devamı için tıklayın...
birde tıkladığım an ana ekranım alt tab atıyor masaüstüne dönüyorum sebebi nedir? ibrahimcayli46 yazmış: Tam ekran pencereli yap. Devamı için tıklayın...
I ibrahimcayli46 80+ Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 24 Dahası Reaksiyon skoru 40 İsim ibrahim enes Cuma, 13:28 #4 ilhami yazmış: birde tıkladığım an ana ekranım alt tab atıyor masaüstüne dönüyorum sebebi nedir? Devamı için tıklayın... Tamam işte, tam ekran pencereli yapman lazım. Bu sorun ortadan kalkar.
ilhami yazmış: birde tıkladığım an ana ekranım alt tab atıyor masaüstüne dönüyorum sebebi nedir? Devamı için tıklayın... Tamam işte, tam ekran pencereli yapman lazım. Bu sorun ortadan kalkar.