Sadeceogrenmekistiyorum
80+ Gold
PSU nun oyuna etkisi ne alakaPSU da olmus olamazmı
Rtx 2060 süper e 500W bile yeter
PSU nun oyuna etkisi ne alakaPSU da olmus olamazmı
Frekansı bilmiyorum hocam bakmadım hiç.işlemcinin frekansı nasıl
arboğaz yapıyor olabilir
frekansı nasıl işlemcinin
Denedivim fortnite pubg cod warzoneHangi oyunda böyle ? İmkanın varsa BF 5, AC Odyssey gibi oyunlarda dene.
Ee ben bu sistemle pubg oynayamayacak miyim şimdi. Veya FPS drop yemeden full ayarlarda bir fortnite.Öncelikle darboğazın "D" si olmaz, hiçbir parçayı garantiye götürme
inanılmaz bende anlayamadım normalde şakır şakır oynaman lazım.Denedivim fortnite PUBG cod warzone
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ee ben bu sistemle PUBG oynayamayacak miyim şimdi. Veya FPS drop yemeden full ayarlarda bir fortnite.
Bak dostum msi afterburner i aç sonra 1-2 saat oyun oyna sonra da bize ss atDenedivim fortnite PUBG cod warzone
Ee ben bu sistemle PUBG oynayamayacak miyim şimdi. Veya FPS drop yemeden full ayarlarda bir fortnite.
sıkıntı olmaz bence benim 1660s ryzen 3500x var assassin's creed odyssey de very high ve high arası ayarlar cpu-gpu sıcaklıkları 70-75 derece genelde cpu-gpu kullanımı 85-90 arası bir sıkıntı olmuyor çok sıkıntı ediyorsan işlemciye fan al ve kasa içinde yer varsa onlara da fan al fark ederR 5 3600 işlemcim mevcut ekran kartında MSI RTX 2060s ventus OC versiyonu. Oyunlarda işlemci kullanımı 75 85 arası gidip geliyor aynı şekilde ekran kartında 75 88 97 arası gidip geliyor. Yani darboğaz oluyor. Isı değerlerim normal ekran kartı maksimum 70 CPU da maksimum 65 oluyor.
PSU 550 w bu arada.
Bu durumda hangi parçaları servise götürmem gerekiyor.
SS atarım.Bak dostum msi afterburner i aç sonra 1-2 saat oyun oyna sonra da bize ss at
Bu arada Ram kaç GB
Sıcaklık değerleri nedir
Kasa nedir
Sıvı soğutma mevcut zaten işlemcide. İşlemcinin ısınması veya yüksekte kullanılması beni rahatsız etmez. Ama mesela pubg yere ilk düştüğümde fpsim 60 70 oluyor. Oyunda anı droplar oluyor. Araştırdım herkes şikayetçi onda. Dedim başka bir oyun deyeyim fort denedim. Onda da FPS drop oluyor. Zevkim bozulmasa benim için bir problem yok aslında.sıkıntı olmaz bence benim 1660s ryzen 3500x var assassin's creed odyssey de very high ve high arası ayarlar cpu-gpu sıcaklıkları 70-75 derece genelde cpu-gpu kullanımı 85-90 arası bir sıkıntı olmuyor çok sıkıntı ediyorsan işlemciye fan al ve kasa içinde yer varsa onlara da fan al fark eder
Bak dostum msi afterburner i aç sonra 1-2 saat oyun oyna sonra da bize ss at
Bu arada Ram kaç GB
Sıcaklık değerleri nedir
Kasa nedir
Evet sıcaklık değerlerim normal ama bu droplara anlam veremiyorum.Sıcaklık değerleri normal
Powercfg -setactive 8c5e7fda-e8bf-4a96-9a85-a6e23a8c635c